docenten-werken-tijdens-het-Learnbeat-bootcamp-aan-eigen-lesmateriaal-maken-en-arrangeren

Zweten tijdens Learnbeats bootcamp

In juni namen docenten zélf plaats in de schoolbanken op het Leidse kantoor van Learnbeat. Tijdens een tweedaags Bootcamp werden de docenten klaargestoomd voor het geven van (nog beter) digitaal onderwijs.

Arrangeren kun je leren

Onderwerpen die aan de orde kwamen waren zelf lesmateriaal maken. Daarnaast kwam het arrangeren van lesmateriaal aan bod; oftewel het inrichten van bestaande methodes in Learnbeat en het ‘hoe en wat’ van gepersonaliseerd onderwijs. Docenten willen graag weten hoe zij alle functies van Learnbeat optimaal kunnen gebruiken voor hun lessen. Tijdens de break-out sessies vuurden de docenten al hun vragen af op de trainers van Learnbeat en kregen zij direct feedback. ‘Heel handig’ volgens de docenten op training. Zij konden zelf direct lesmateriaal uit de bibliotheek toevoegen en arrangeren.

Tips, Tricks en een vaartochtje

Leren maakt natuurlijk hongerig (en dorstig). Tijdens de uitgebreide lunches en diners werd er veel gepraat over de toepassing van Learnbeat en tips, tricks en ervaringen werden gedeeld. Er was ook tijd voor de nodige ontspanning: ‘s avonds werd er een boottocht door grachten van Leiden gemaakt. Uiteraard tot grote vreugd van de aanwezige geschiedenis docenten, die zich niet konden bedwingen hun collega’s van wat Leidse historische feitjes te verschonen.

Back to school

De leerlingen konden zich verheugen op de terugkomst van hun docenten. Tijdens het Bootcamp is er veel lesmateriaal toegevoegd en gearrangeerd waarmee de leerlingen maandag meteen aan de slag konden.

Wil je ook een Learnbeat Bootcamp bijwonen? Bekijk hier de trainingsagenda.

Zelf aan de slag met Learnbeat

Vraag hier direct je gratis proefaccount aan en ontdek de mogelijkheden van Learnbeat.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?