video-waarin-docent-aardrijkskunde-vertelt-over--digilesgeven-met-De-Geo-in-Learnbeat

[Video] Docenten van Thorbecke VO over digitaal lesgeven met Learnbeat

Docent aardrijkskunde Susan Middeldorp werkt op het Thorbecke VO in Rotterdam. Inmiddels geeft ze alweer vier jaar digitaal les met Learnbeat. Zij probeerde met haar klas uit hoe het beviel om te werken met De Geo in Learnbeat tijdens een pilot. Dat beviel zo goed dat de sectie aardrijkskunde daarna besloot met de onderbouw volledig digitaal te gaan lesgeven met De Geo in Learnbeat

Geschreven door
Marit Rooijakkers

Lesmateriaal van De Geo met ‘je eigen saus’

In deze video is docent Susan Middeldorp aan het woord over werken met Learnbeat. De docente aardrijkskunde is met name enthousiast over de mogelijkheid om lesmateriaal van De Geo naar je eigen hand te zetten.

Lesmateriaal van De Geo met ‘je eigen saus’

Binnen het Thorbecke VO viel het enthousiasme van de docenten aardrijkskunde en biologie, die al werkten met Learnbeat, ook hun collega’s van andere vakken op. En zo maakte later ook de sectie geschiedenis van Thorbecke VO de overstap naar digitaal lesgeven. Deze sectie koos voor methode Feniks in Learnbeat. “Deze methode geschiedenis gaat dieper op de stof in dan andere methodes en Feniks weet echt goede inzichtvragen te stellen’’ aldus Marloes Korsten, docent geschiedenis op Thorbecke VO. 

Differentiëren, sneller nakijken en huiswerkcontrole dankzij Learnbeat

Deze drie uitdagingen werden in één klap opgelost toen de docente geschiedenis overstapte  naar Learnbeat. In onderstaande video vertellen docent geschiedenis Marloes Korsten én haar leerlingen hoe werken met Learnbeat bevalt: 

Zelf ervaren of digitaal lesgeven met Learnbeat iets voor jou is?

Hebben de verhalen van deze docenten van Thorbecke VO je nieuwsgierig gemaakt naar Learnbeat? Ontdek dan zelf de digitale mogelijkheden van Learnbeat jouw vak. Vraag hier gratis je Learnbeat proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vast zit:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?