dorian-van-rijsselberghe-is-enthousiast-over-tablets-in-de-klas

Goud voor Tablets in de klas!

“Had ik dat in tijdens mijn schooltijd maar gehad”, zegt tweemaal Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe. Dorian gaf tijdens een gastles op het Thorbecke college in Rotterdam het startschot voor Tablets in de klas. De topsportleerlingen van het Thorbecke college ontvingen een iPad met digitale lesmethodes. En mochten direct starten met een digitale quiz over de plastic soup in de oceanen, een van de onderwerpen die Dorian zeer aan het hart gaan.

“Had ik dat in tijdens mijn schooltijd maar gehad”

Met ‘Tablets in de klas’ lanceren Infotheek en Learnbeat een unieke educatieve oplossing voor het voortgezet onderwijs. Als Apple Solution Expert Onderwijs levert Infotheek de complete technische oplossing, waaronder de benodigde iPads, waar Learnbeat de digitale leeromgeving met lesmateriaal en de didactische training verzorgt.

Dankzij Tablets in de Klas is het mogelijk om vanaf € 125,- per leerling per jaar gebruik te maken van een iPad Air 2 met Learnbeat-licentie, inclusief training en begeleiding. Learnbeat is de meest gebruikte leeromgeving die docenten en leerlingen interactiviteit, dashboards en gepersonaliseerde leerroutes biedt. Al meer dan 500 scholen in het voortgezet onderwijs kozen voor Learnbeat als oplossing om digitaal te kunnen leren en lesgeven.’

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?