de-bibliotheek-in-Learnbeat-biedt-al-het-beschikbare-digitale-lesmateriaal-voor-jouw-vak-bij-elkaar

Al het beschikbare lesmateriaal van jouw vak in één bibliotheek

Tegenwoordig is er zoveel digitaal lesmateriaal beschikbaar in Learnbeat dat het prettig is om daar makkelijk in te zoeken. Welk lesmateriaal is geschikt voor mijn niveau en leerjaar? Hebben andere docenten al lesmateriaal gemaakt over dit onderwerp? Learnbeat biedt al het beschikbare lesmateriaal voor jouw vak en leerjaar aan in één overzichtelijke bibliotheek.

Al het digitale lesmateriaal op één plek verzameld

In de bibliotheek vind je in één overzicht al het digitale lesmateriaal waar jij met jouw licentie recht op hebt. In het overzicht verschijnen bestaande methodes die aansluiten bij jouw vakken, maar ook lesmateriaal dat gemaakt is door andere docenten. Ook jouw eigen zelfgemaakte lesmateriaal vind je terug in de bibliotheek. 

Ontdek de bibliotheek in Learnbeat: vraag je gratis proefaccount aan

Lesmateriaal geselecteerd op jouw vak, niveau en leerjaar

De bibliotheek van Learnbeat herkent jouw vak, niveau en leerjaar en selecteert op basis hiervan het beschikbare lesmateriaal. Geen zorgen als je meerdere vakken, niveaus of leerjaren lesgeeft! Ook hiermee wordt rekening gehouden.

Voeg zelf lesmateriaal toe aan jouw klassen

Heb je interessant lesmateriaal hebt gevonden? dan voeg je dit met één klik op de knop toe aan jouw klas(sen). Je kunt ervoor kiezen om hele lesmethodes in één keer toe te voegen aan je klas, of voeg losse lesbrieven en toetsen toe.

Learnbeat zelf ontdekken en uitproberen?

Neem eens rustig een kijkje in onze digitale leeromgeving en de bibliotheek. Vraag hier direct jouw gratis proefaccount aan:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?