Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   CambiumNed

CambiumNed

Nederlands

Onder- en bovenbouw

vmbo, havo, vwo

Logo_CambiumNed
  • Eindeloos oefenen met alle vaardigheden
  • Alles duidelijk uitgelegd in teksten en filmpjes
  • Gepersonaliseerde leerroutes voor elke leerling

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Over CambiumNed Bekijk CambiumNed Bestellen

Over CambiumNed

Bewezen en vertrouwd

CambiumNed is opgericht in het jaar 2000 door Fred Marsman als aanvulling voor zijn eigen leerlingen. Nu gebruiken ieder jaar al 3,5 miljoen leerlingen en docenten CambiumNed om extra te oefenen.

Alle vaardigheden

Op CambiumNed kunnen leerlingen eindeloos oefenen met alle vaardigheden, waaronder spelling, grammatica, woordenschat, argumenteren en lezen. De ideale aanvulling op uw lesmethode Nederlands.

CambiumNed bevat niet alleen heel veel oefeningen op de vaardigheden van het vak Nederlands, maar ook een grote hoeveelheid theorie. Alles duidelijk uitgelegd in teksten en filmpjes.

“CambiumNed trekt elk jaar steeds meer bezoekers, met name docenten en leerlingen in het voortgezet onderwijs. Er was een groeiende vraag om CambiumNed ook klassikaal te gebruiken."
Fred Marsman
Fred Marsman
Ontwikkelaar van CambiumNed

Bekijk CambiumNed

Je kunt CambiumNed inzetten op alle niveaus en in alle leerjaren. Je kunt eenvoudig materiaal klaarzetten voor uw leerlingen.

CambiumNed is beschikbaar in Learnbeat voor:

  • vmbo, havo en vwo
  • leerjaar 1, 2, 3, 4, 5 en 6

Vraag een demo aan van CambiumNed en je ontvangt direct toegang, zodat je de kans krijgt om het materiaal en de mogelijkheden van Learnbeat rustig te bekijken.

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_grafiek

Direct inzicht in voortgang en resultaten

Bekijk op overzichtelijke dashboards hoe je leerlingen vorderen met de stof. Je ziet niet alleen welke opgaven je leerlingen hebben afgerond, maar je hebt ook direct inzicht in de score op de verschillende leerdoelen.

Iconen features_Learnbeat

Gepersonaliseerd leren

Learnbeat biedt gepersonaliseerde leerroutes voor elke leerling op basis van leerprofiel en capaciteiten. Je kiest zelf op welke manier je het gepersonaliseerd leren wilt inzetten.

Iconen features_adaptief

Eenvoudig lesmateriaal arrangeren en toevoegen

Docenten kunnen eenvoudig zelf eigen lesmateriaal toevoegen, bestaand lesmateriaal aanpassen of de opgezette leerlijnen wijzigen.

CambiumNed gratis en vrijblijvend proberen?

Bestellen

Demonstratie op je school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over CambiumNed te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Via startenmet@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Foto's team sales

Tarieven

Tarieven CambiumNed 2018/2019

CambiumNed op Learnbeat kost voor scholen € 4,95 (incl. 21% btw) per leerling per schooljaar. Er zijn geen kosten voor de docentenlicentie.


Je kunt CambiumNed rechtstreeks bestellen of via de schoolboekhandel. Het is nu ook mogelijk om een individueel account of een groepsaccount van CambiumNed op Learnbeat te bestellen. Een individuele licentie kost €19,95 per jaar. Een groepslicentie (minimaal 10) kost €9,95 per licentie per jaar.

Interessante blogs