Met-examentrainer-in-Learnbeat-oefenen-leerlingen-zelfstandig-en-gericht-voor-10-eindexamenvakken

Uitlegvideo’s bij Examentrainer in Learnbeat

Examentrainer in Learnbeat is nu uitgebreid met handige uitlegvideo’s van Digistudies. Hiermee bereiden leerlingen zich – thuis en op school – voor op het Centraal Schriftelijk Eindexamen, terwijl de docent zicht houdt op de voortgang en resultaten.

Geschreven door
Marit Rooijakkers

Uitlegvideo’s en oefenen per onderwerp

Met Examentrainer in Learnbeat bereiden leerlingen zich thuis of in de klas voor op het CSE. Als docent heb je zicht op wat elke leerling oefent en waar de knelpunten zitten. Aanvullend aan de échte examenopgaven bevat Examentrainer nu ook uitlegvideo’s van Digistudies over de belangrijkste onderwerpen. Hiermee kunnen je leerlingen altijd en overal even kijken hoe het ook alweer precies zat met dat ene lastige onderwerp. 

Met Examentrainer in Learnbeat bied je je leerlingen:

  • Uitlegvideo’s voor alle onderdelen van het eindexamen
  • Échte examenopgaven waarmee zij thuis en in de klas interactief kunnen oefenen
  • Gerichte oefening per onderwerp op de belangrijkste eindexamenonderwerpen
  • Inzichtelijke dashboards zodat leerlingen en docenten zien hoe zij scoren en welke onderwerpen extra geoefend moeten worden.

Voor 10 vakken oefenen voor het VO eindexamen

Meer weten?

Bekijk het materiaal van Examentrainer in Learnbeat gratis, zonder dat je ergens aan vastzit in een proefaccount. Of neem contact op met onze accountmanagers als je direct aan de slag wilt met jouw leerlingen op 085 -13 04 652.

Stoom jouw leerlingen klaar voor het CSE

Laat jouw leerlingen oefenen op die eindexamen-onderwerpen waarvoor het nodig is. Vraag een gratis proefaccount aan om het materiaal te bekijken:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?