Logo CambiumNed in Learnbeat

Over CambiumNed       Kosten       Bestellen

CambiumNed Nederlands

Eindeloos oefenen voor het vak Nederlands.

Met CambiumNed in Learnbeat kun je oneindig veel oefenen voor het vak Nederlands. Met toegang tot CambiumNed kun je meer dan 2500 verschillende opdrachten maken. Van spelling tot lezen en van grammatica tot woordenschat: alle onderwerpen die op school worden behandeld, komen aan bod. Wil jij dus graag meer oefenen voor het vak Nederlands op je laptop, tablet of telefoon? Bestel dan hier jouw persoonlijke licentie voor CambiumNed in Learnbeat.

Wat is CambiumNed?

CambiumNed is opgericht in het jaar 2000 door de ervaren docent Nederlands Fred Marsman. Zijn doel was om meer praktische oefeningen te maken voor zijn leerlingen. CambiumNed bestaat daarom uit ontzettend veel opdrachten waarmee je kunt oefenen voor alle verschillende onderwerpen van het vak Nederlands. Verder wordt de theorie van elk onderwerp aan je uitgelegd met behulp van teksten en filmpjes.

CambiumNed is dan ook een uitgebreide en leerzame aanvulling op jouw lesmethode Nederlands. Steeds meer leerlingen (én docenten) gebruiken deze oefenmodule. Ieder jaar worden er meer dan 4 miljoen oefenrondes gedaan door meer dan 100.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs.

Ben je docent? Bestel dan hier jouw licentie voor CambiumNed in Learnbeat.

Wat kun je verwachten van CambiumNed in Learnbeat?

Met CambiumNed in Learnbeat kun je zelfstandig aan de slag met oefeningen voor het vak Nederlands. Dit kun je verwachten:

Ben je docent? Bestel dan hier jouw licentie voor CambiumNed in Learnbeat.

Voordelen van CambiumNed in Learnbeat

Kosten

De kosten voor een licentie zijn €19.95 per 12 maanden. Dit bedrag betaal je direct via iDeal als je op deze pagina je licentie bestelt. Voor dit bedrag kun je 12 maanden lang gebruik maken van de vele CambiumNed oefeningen en uitleg in Learnbeat.

Meer weten over Learnbeat?

Na jouw betaling kun je direct aan de slag met alle CambiumNed oefeningen in Learnbeat. Wil je meer weten over hoe Learnbeat werkt? Lees dan de informatie op onze supportpagina.

Bestel hier jouw individuele licentie

Om jouw persoonlijke licentie te bestellen vul je onderstaand formulier in. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met Learnbeat via [email protected] of (020) 70 09 854.

Ben je docent? Bestel dan hier jouw licentie voor CambiumNed in Learnbeat. Werk je bij een huiswerkinstituut en wil je dat jouw leerlingen gebruik kunnen maken van CambiumNed in Learnbeat? Neem dan contact op met [email protected].

Voor- en achternaam

E-mailadres

Dit product wordt geleverd door Dedact BV, gevestigd op de 3e Binnenvestgracht 23L1, 2312 NR in Leiden. Je kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bereiken via [email protected] of 020-7009854. Op dit product is de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen van toepassing. Ben je niet tevreden? Stuur binnen deze termijn een e-mail naar [email protected] met vermelding van het factuurnummer. Wij deactiveren dan je licentie en storten het aankoopbedrag terug. Op dit product zijn de gebruikersvoorwaarden van toepassing. Ons privacybeleid vind je hier. Dedact BV is ingeschreven bij de KvK onder nummer 34392982 en het btw-nummer is 8224.36.590.B01.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?