Logo CambiumNed in Learnbeat

Over CambiumNed       Kosten       Bestellen

CambiumNed Nederlands

Eindeloos oefenen voor het vak Nederlands.

Met CambiumNed in Learnbeat kun je oneindig veel oefenen voor het vak Nederlands. Met toegang tot CambiumNed kun je meer dan 2500 verschillende opdrachten maken. Van spelling tot lezen en van grammatica tot woordenschat: alle onderwerpen die op school worden behandeld, komen aan bod. Wil jij dus graag meer oefenen voor het vak Nederlands op je laptop, tablet of telefoon? Bestel dan hier jouw persoonlijke licentie voor CambiumNed in Learnbeat.

Wat is CambiumNed?

CambiumNed is opgericht in het jaar 2000 door de ervaren docent Nederlands Fred Marsman. Zijn doel was om meer praktische oefeningen te maken voor zijn leerlingen. CambiumNed bestaat daarom uit ontzettend veel opdrachten waarmee je kunt oefenen voor alle verschillende onderwerpen van het vak Nederlands. Verder wordt de theorie van elk onderwerp aan je uitgelegd met behulp van teksten en filmpjes.

CambiumNed is dan ook een uitgebreide en leerzame aanvulling op jouw lesmethode Nederlands. Steeds meer leerlingen (én docenten) gebruiken deze oefenmodule. Ieder jaar oefenen meer dan 3,5 miljoen leerlingen voor Nederlands met CambiumNed.

Ben je docent? Bestel dan hier jouw licentie voor CambiumNed in Learnbeat.

Wat kun je verwachten van CambiumNed in Learnbeat?

Met CambiumNed in Learnbeat kun je zelfstandig aan de slag met oefeningen voor het vak Nederlands. Dit kun je verwachten:

  • Meer dan 2500 oefeningen voor alle onderwerpen die jij voor Nederlands moet leren. Zo kun je aan de slag met grammatica, spelling, woordenschat, lezen, schrijven en spreken, stijl, argumenteren en literatuur.
  • De oefeningen zijn geschikt voor elke leerling. Het maakt dus niet uit in welk jaar je zit of welk niveau je volgt.
  • onder- en bovenbouw
  • vmbo, havo, vwo
  • Behalve veel oefeningen vind je in CambiumNed ook teksten en filmpjes die de theorie en achtergrond van alle onderwerpen aan je uitleggen.

Ben je docent? Bestel dan hier jouw licentie voor CambiumNed in Learnbeat.

Voordelen van CambiumNed in Learnbeat

  • Je kunt waar en wanneer je maar wilt aan de slag met de oefeningen in Learnbeat: op je computer, laptop, tablet én telefoon.
  • In Learnbeat worden je antwoorden automatisch opgeslagen. Als je stopt met een opdracht kun je de volgende keer dus gewoon verder waar je bent gebleven. Zo kun je ook zien hoeveel en welke je opdrachten je al hebt gemaakt.
  • Learnbeat heeft een resultatenscherm. In dit scherm kun je zien hoe je op de verschillende opdrachten hebt gescoord. Je kunt direct zien op welke onderwerpen je goed scoort en met welke onderwerpen je nog meer moet oefenen.
  • Je kan op Learnbeat oneindig veel extra oefenen. Bij ‘zelf oefenen’ kun je zelf kiezen met welke onderwerpen je meer wilt oefenen. Je krijgt dan alleen vragen over de onderwerpen die jij kiest.
  • Learnbeat is reclamevrij. Je kunt dus rustig oefenen zonder dat je wordt gestoord door advertenties.

Kosten

De kosten voor een licentie zijn €19.95 per 12 maanden. Dit bedrag betaal je direct via iDeal als je op deze pagina je licentie bestelt. Voor dit bedrag kun je 12 maanden lang gebruik maken van de vele CambiumNed oefeningen en uitleg in Learnbeat.

Meer weten over Learnbeat?

Na jouw betaling kun je direct aan de slag met alle CambiumNed oefeningen in Learnbeat. Wil je meer weten over hoe Learnbeat werkt? Lees dan de informatie op onze supportpagina.

Bestel hier jouw individuele licentie

Om jouw persoonlijke licentie te bestellen vul je onderstaand formulier in. Heb je een vraag over je bestelling? Neem dan contact op met Learnbeat via support@dedact.nl of (020) 70 09 854.

Ben je docent? Bestel dan hier jouw licentie voor CambiumNed in Learnbeat. Werk je bij een huiswerkinstituut en wil je dat jouw leerlingen gebruik kunnen maken van CambiumNed in Learnbeat? Neem dan contact op met support@dedact.nl.

Voor- en achternaam

E-mailadres

Dit product wordt geleverd door Dedact BV, gevestigd op de 3e Binnenvestgracht 23L1, 2312 NR in Leiden. Je kunt ons op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 bereiken via support@dedact.nl of 020-7009854. Op dit product is de wettelijke bedenktijd van 14 werkdagen van toepassing. Ben je niet tevreden? Stuur binnen deze termijn een e-mail naar support@dedact.nl met vermelding van het factuurnummer. Wij deactiveren dan je licentie en storten het aankoopbedrag terug. Op dit product zijn de gebruikersvoorwaarden van toepassing. Ons privacybeleid vind je hier. Dedact BV is ingeschreven bij de KvK onder nummer 34392982 en het btw-nummer is 8224.36.590.B01.