Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Chaire!

Chaire!

Grieks

Logo Hermaoin

Leerjaar 2 en 3

Over Chaire!

Adaptief Grieks leren

Met de lesmethode Chaire! gaan leerlingen op een unieke manier aan de slag met Grieks. Deze lesmethode Grieks is opgebouwd rondom het verhaal van Roel, die na het behalen van zijn gymnasiumdiploma op reis gaat door Griekenland. Aan de hand van deze reis komen de verschillende onderdelen van het vak Grieks aan bod: van grammatica tot cultuur. 

Hoe staan de leerlingen ervoor?

Dankzij de digitale leeromgeving van Learnbeat heb je als docent altijd inzicht in de voortgang per leerling en klas. Wie heeft zijn huiswerk gemaakt en hoeveel procent van de vragen zijn goed beantwoord? Welke onderwerpen behoeven nog extra aandacht? De overzichtelijke dashboards van Learnbeat geven in een oogopslag antwoord op deze vragen.

Vul Chaire! aan met je eigen lesmateriaal

De lesmethode Chaire! staat als basis in de digitale leeromgeving van Learnbeat. Hier voeg je als docent eenvoudig je eigen lesmateriaal of toetsvragen aan toe in de handige auteursomgeving. Je hebt als docent de vrijheid om de volgorde van de basismethode aan te passen. Wil je een bepaald element weglaten of op een andere manier behandelen? Ook dat pas je eenvoudig aan met Learnbeat.

“De ontwikkeling en voortgang van elke leerling is heel goed zichtbaar in Learnbeat. Als docent kun je daardoor precies zien wie ergens moeite mee heeft en welke leerling misschien een hoger niveau aankan.”
Logo Roelof Van Echten College
Odile Vinke
Docent Engels

Bekijk Chaire!

Wat biedt deze digitale methode Grieks?

Met Chaire! in Learnbeat geef je les met een gedegen methode voor het vak Grieks, en heb je dankzij de digitale leeromgeving een aantal voordelen die alleen een lesboek niet biedt:

Wil je zelf ervaren hoe Chaire! in Learnbeat werkt? Vraag dan hier een gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vast zit: 

Meer weten over Chaire! in Learnbeat?

Demonstratie op jouw school

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 030 268 15 55 of [email protected].

Tarieven Chaire! 2021/2022

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

EAN

Chaire! deel 1

€ 11,95

9789464134247

Chaire! deel 2

€ 11,95

9789464134254

Interessante blogs

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?