Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   New Interface

New Interface

Nieuwste editie  |  Engels

New Interface is ook beschikbaar in Learnbeat voor de onderbouw en het vmbo – zie hier

Taalvaardigheid op het juiste niveau

New Interface voor de bovenbouw bestaat uit missions: korte hoofdstukken waarin twee taalvaardigheden centraal staan. Leerlingen oefenen gedurende het hoofdstuk met de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om de mission te volbrengen.

Elke mission biedt verschillende mogelijkheden om te differentiëren. Zo kun je zelf bepalen welke missions je leerlingen laat doen en in welke volgorde. Je bepaalt zelf of je een mission lineair of task-first laat uitwerken. 

Het foliomateriaal van New Interface bovenbouw voor havo/vwo bestaat uit drie boeken op ERK-niveau: B1, B1+/B2 en B2+/C1. Je kunt in Learnbeat al het materiaal combineren en zelf arrangeren of aanvullen met eigen lessen, projecten of toetsen.

Odile Vinke Roelof van Echten College over New Interface in Learnbeat
Video afspelen

Combineer boek, digitaal en eigen materiaal

Learnbeat geeft de mogelijkheid om de lesmethode helemaal naar je eigen hand te zetten. Zodat je altijd de regie houdt op weg naar het examen. Arrangeer, creëer en combineer!

Bekijk deze methode Engels in Learnbeat

Beschikbaarheid

New Interface bovenbouw is vanaf schooljaar 2024/2025 beschikbaar voor de gehele bovenbouw van het havo (jaar 4 en 5) en van het vwo (jaar 4, 5 en 6). Digitaal kun je zelf het optimale curriculum samenstellen uit alle materialen. In combinatie met de volgende boeken:

New Interface bestellen

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor New Interface in Learnbeat.

Bekijk de unieke ISBN ofwel EAN voor New Interface in Learnbeat. Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (085) 13 04 652

Tarieven New Interface 24/25

Kosten voor deze methode Engels zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

Digitaal in Learnbeat met lesboek

New Interface

€ 37,50

€ 40,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten over New Interface in Learnbeat?

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over New Interface in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

"De methode New Interface werkt prettig omdat er voor alle vaardigheden veel materiaal in staat. Alle vaardigheden komen aan bod in een vaste volgorde, wat ik heel fijn vind."
quotes-odile-vinke
Odile Vinke
Roelof van Echten College

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak Engels?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?