Engels

onderwijs geven met Learnbeat

Al meer dan 500 scholen in het VO en MBO werken met Learnbeat. Ontdek hier de voordelen van Learnbeat voor docenten Engels én leerlingen: van het eenvoudig toevoegen van actuele teksten in je lesmateriaal tot digitaal toetsen afnemen, en van het aanleggen van een leesdossier tot het luisteren van voorleesfragmenten in je eigen tijd. 

Dcoent VO Engels achter een laptop en gebruikt Learnbeat
Gemakkelijk antwoorden nakijken
"Ik was sceptisch over lesgeven met de iPad, maar Learnbeat voegt echt waarde toe voor de docent. Vooral de nakijkfunctie neemt me echt werk uit handen. Daardoor houd ik tijd over voor andere dingen."
Logo rond - Wellantcollege
Amancée Malawauw
Docent Engels, Wellant Amersfoort
"Wat ik heel fijn vind aan Learnbeat is dat je in je studieplanner kan zien: deze week moet ik dit maken en volgende week moet ik dat maken. Je ziet gewoon voor elke week wat je moet maken, dus je hoeft niet steeds alles weer op te zoeken in je SOMtoday."
Leerling Tess van het RVEC Hoogeveen
Tess
Leerling, RVEC Hoogeveen
Overzichtelijk beeld van de lesstof in de studieplanner
Eenvoudig de voortgang per leerling bijhouden
"Door te werken met New Interface in Learnbeat is het mij in één oogopslag duidelijk hoe leerlingen presteren voor het vak Engels, zonder dat ik door het lokaal hoef te lopen en in de schriften moet kijken. Zo zie ik in Learnbeat hun voortgang, of ze een vraag goed begrijpen en hoe een leerling scoort ten opzichte van de rest van de klas."
quotes-odile-vinke
Odile Vinke
Docent Engels, RVEC Hoogeveen
"Learnbeat is geen boek achter glas. We kunnen dankzij Learnbeat leerlingen goed volgen en zien of ze geleerd en geoefend hebben. Ook maken we zelf toetsvragen in Learnbeat."
Logo rond - Wellantcollege
Sharon van Maanen
Docent Engels, Wellantcollege Montfoort

Digitaal lesmateriaal voor Engels in Learnbeat

New Interface van ThiemeMeulenhoff

Examentrainer Engels

Words in Progress

Xtra Engels

Zelf lesmateriaal maken en arrangeren

Educatieve posters voor het vak Engels

Educatieve poster Engels Telling the time

What time is it?

Leren klokkijken in het Engels. Kunnen jou leerlingen al in het Engels vertellen hoe laat het is? Deze vrolijke onderwijsposter legt uit hoe klokkijken in het Engels gaat.

Educatieve poster American versus British English

British versus American

Met deze vrolijke onderwijs poster maak je op een speelse manier het onderscheid duidelijk. De educatieve poster is tot stand gekomen in samenwerking met docenten Engels.

Test jouw kennis in de English Language & Culture Quiz

English language quiz voor docenten

English Language & Culture Quiz

Weet jij wat de Amerikaanse variant van anticlockwise is? En heb jij het fonetische alfabet paraat? Fris je geheugen maar op, want je kunt weer een Learnbeat docentenquiz maken! Deze keer gaat het over verschillende aspecten van de Engelse taal en cultuur.

Start de quiz »

Bekijk Learnbeat voor Engels in een gratis proefaccount:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?