Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Op niveau

Op niveau

Nederlands

Over Op niveau

Het beste van twee werelden: Op niveau in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als Op niveau te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van Op niveau in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om Op niveau vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

“Als docent wil ik graag de toetsen afnemen in de leeromgeving waarin mijn lesmateriaal staat. Dat is veel handiger, omdat ik anders alle vragen weer apart in een ander systeem zou moeten invoeren, terwijl de vragen al in Learnbeat staan.”
Eva Doornewaard
Docent Nederlands

Bekijk Op niveau

Wat biedt Op niveau in Learnbeat?

Op niveau onderbouw is een lesmethode voor Nederlands in het voortgezet onderwijs. De methode is inzetbaar in leerjaar 1, 2 en 3 van het vmbo en in de onderbouw van havo en vwo. Op niveau staat voor:

Voor welke niveau’s en leerjaren?

Op niveau is beschikbaar voor:

Tarieven Op niveau 21/22

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

Digitaal in Learnbeat met lesboek

Op niveau 1, 2 en 3 – alle niveau’s

€ 21,70

€ 26,80

* Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten over Op niveau in Learnbeat? 

Demonstratie op jouw school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Leswijs Nederlands in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Direct bestellen

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Anne, Jorn, Josien, Thomas, Elsbeth, Anton en Mandy van Learnbeat

Interessante blogs

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?