Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Op niveau

Op niveau

Nederlands

Leerjaar 1 en 2

vmbo, havo en vwo

 • Adaptief werken op leerdoelen
 • Inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat
 • Arrangeren en klaarzetten van maatwerk leerroutes

We sturen je proefaccount direct naar je e-mail inbox.

Over Op niveau Bekijk Op niveau Meer weten

Over Op niveau

Het beste van twee werelden: Op niveau in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als Op niveau te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van Op niveau in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om Op niveau vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

“Dat leerlingen in Learnbeat zo gemakkelijk adaptief en in hun eigen tempo kunnen werken zie ik echt als een grote plus.”
heerbeeck-college
Coen Postuma
Het Heerbeeck College

Bekijk de digitale versie van Op niveau

Wat biedt Op niveau in Learnbeat?

Op niveau onderbouw is een lesmethode voor Nederlands in het voortgezet onderwijs. De methode is inzetbaar in alle leerjaren van het vmbo en in de onderbouw van havo en vwo. Op niveau staat voor:

 • Per hoofdstuk en per vaardigheid werken
 • RTTI- en OBIT-opdrachten en -toetsen
 • Leesspecialist
 • Digitaal inzicht en overzicht

We sturen direct een proefaccount naar je e-mail inbox. 

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_romein

Verdieping op taal en cultuur

In het onderdeel Verdieping wordt veel aandacht besteed aan kunst en cultuur en receptie van de Oudheid. Dit onderdeel bevat ook creatieve opdrachten, zoals zelf Latijn schrijven.

Iconen features_toetsen

Zelftoets en eindtoetsen

Bij elke les hoort een uitgebreide set toetsen over woordenschat en grammatica, en een proefvertaling. Leerlingen kunnen oefenen met de diverse zelftoetsen. Voor de docent zijn er per les toetsen over woorden en grammatica beschikbaar en een proefvertaling met begripsvragen.

Iconen features_boeken

Ook boeken

Naast het aanbod in Learnbeat is er bij Disco een Tekstboek (met alle 59 teksten), een Leerboek (in twee delen) en een Oefenboek (in twee delen). Het digitale aanbod in Learnbeat kan zowel ter aanvulling als ter vervanging van de boeken dienen. Wil je werken met een combinatie van boeken en het digitale materiaal? Neem dan contact op met de uitgever van Disco, Primavera Educatief (www.primaveraeducatief.nl).

Iconen features lagen

59 lessen voor de hele onderbouw

Disco bestaat totaal uit 59 lessen, met als rode draad (in het begin) het verhalengoed over Romeinse goden en halfgoden, ingebed in de ontstaansgeschiedenis van het Romeinse rijk. Vanaf les 32 volgen de lessen de lijn van de verdere geschiedenis van de Romeinse Republiek en het Keizerrijk. De lessen kennen een vaste opbouw, waarin grammatica, tekst en cultuur en woordenschat steeds in logische volgorde aan bod komen.

Voor welke niveau’s en leerjaren?

Op niveau is beschikbaar voor:
 • vmbo-bk leerjaar 1 en 2
 • vmbo-kgt leerjaar 1 en 2
 • vmbo-t/havo leerjaar 1 en 2
 • havo/vwo leerjaar 1 en 2
 • vwo leerjaar 1 en 2

Tarieven

Kosten zijn per leerling per jaar.

tarieven-op-niveau-in-learnbeat

*Prijzen zijn af-fabriek.

Op niveau gratis en vrijblijvend proberen?

Meer weten over Op niveau in Learnbeat? 

Demonstratie op je school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Op niveau in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Direct bestellen

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (020) 70 09 854. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Sales-team-foto's-learnbeat

Interessante blogs