Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Op niveau

Op niveau

Nederlands

Onderbouw

vmbo, havo en vwo

  • Adaptief werken op leerdoelen
  • Inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat
  • Arrangeren en klaarzetten van maatwerk leerroutes

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Over Op niveau Bekijk Op niveau Bestellen

Over Op niveau

Het beste van twee werelden: Op niveau in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als Op niveau te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van Op niveau in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om Op niveau vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

Zie voor meer informatie: www.thiememeulenhoff.nl/opniveau.

“Dat leerlingen in Learnbeat zo gemakkelijk adaptief en in hun eigen tempo kunnen werken zie ik echt als een grote plus.”
heerbeeck-college
Coen Postuma
Het Heerbeeck College

Bekijk Op niveau

Op niveau onderbouw is een lesmethode voor Nederlands in het voortgezet onderwijs. De methode is inzetbaar in alle leerjaren van het vmbo en in de onderbouw van havo en vwo. Op niveau staat voor:

  • Per hoofdstuk en per vaardigheid werken
  • RTTI- en OBIT-opdrachten en -toetsen
  • Leesspecialist
  • Digitaal inzicht en overzicht

Op niveau is beschikbaar voor alle niveaus: vmbo-bk, vmbo-kgt, vmbo-t/havo, havo/vwo, vwo.

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_romein

Verdieping op taal en cultuur

In het onderdeel Verdieping wordt veel aandacht besteed aan kunst en cultuur en receptie van de Oudheid. Dit onderdeel bevat ook creatieve opdrachten, zoals zelf Latijn schrijven.

Iconen features_toetsen

Zelftoets en eindtoetsen

Bij elke les hoort een uitgebreide set toetsen over woordenschat en grammatica, en een proefvertaling. Leerlingen kunnen oefenen met de diverse zelftoetsen. Voor de docent zijn er per les toetsen over woorden en grammatica beschikbaar en een proefvertaling met begripsvragen.

Iconen features lagen

59 lessen voor de hele onderbouw

Disco bestaat totaal uit 59 lessen, met als rode draad (in het begin) het verhalengoed over Romeinse goden en halfgoden, ingebed in de ontstaansgeschiedenis van het Romeinse rijk. Vanaf les 32 volgen de lessen de lijn van de verdere geschiedenis van de Romeinse Republiek en het Keizerrijk. De lessen kennen een vaste opbouw, waarin grammatica, tekst en cultuur en woordenschat steeds in logische volgorde aan bod komen.

Iconen features_boeken

Ook boeken

Naast het aanbod in Learnbeat is er bij Disco een Tekstboek (met alle 59 teksten), een Leerboek (in twee delen) en een Oefenboek (in twee delen). Het digitale aanbod in Learnbeat kan zowel ter aanvulling als ter vervanging van de boeken dienen. Wil je werken met een combinatie van boeken en het digitale materiaal? Neem dan contact op met de uitgever van Disco, Primavera Educatief (www.primaveraeducatief.nl).

Bestellen

Demonstratie op je school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Op niveau te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Via startenmet@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Foto's team sales

Tarieven

Tarieven Op niveau 2018/2019

Kosten zijn per leerling per jaar.

* Prijzen zijn af-fabriek.

Op niveau gratis en vrijblijvend proberen?

Interessante blogs

GEBRUIKERS-UPDATE

Nieuwe behoeftes, optimalisatie en een veranderend onderwijslandschap zorgen ervoor dat Learnbeat constant in ontwikkeling is. Een digitaal portfolio met video’s, geluidsfragmenten en afbeeldingen is hier een sprekend voorbeeld van. Learnbeat

Lees meer »