Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Op niveau

Op niveau

Nederlands – Nieuwste editie

Op Niveau is ook beschikbaar in Learnbeat voor de bovenbouw – zie hier

Over Op niveau

Het beste van twee werelden: Op niveau in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als Op niveau te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van Op niveau in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om Op niveau vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

"Als docent wil ik graag de toetsen afnemen in de leeromgeving waarin mijn lesmateriaal staat. Dat is veel handiger, omdat ik anders alle vragen weer apart in een ander systeem zou moeten invoeren, terwijl de vragen al in Learnbeat staan."
Docent Nederlands Eva Doornewaard
Eva Doornewaard
Pantarijn Kesteren

Wat biedt Op niveau in Learnbeat?

Op niveau onderbouw is een lesmethode voor Nederlands in het voortgezet onderwijs. De methode is inzetbaar in leerjaar 1, 2 en 3 van het vmbo en in de onderbouw van havo en vwo. Op niveau staat voor:

Bekijk Op niveau

Beschikbaarheid

Op niveau is op dit moment beschikbaar voor:

Op niveau bestellen

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor Op niveau in Learnbeat. 

Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. 

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Tarieven Op niveau 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

Digitaal in Learnbeat met lesboek

Op niveau 1, 2, 3 en 4

Op niveau LRN-line 1

€ 26,50

€ 30,50,-

€ 36,00

€ 36,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten over Op niveau in Learnbeat?

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Op niveau in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

"Ik vind het vooral mooi dat ik in Learnbeat een heel goed overzicht heb op wat een leerling doet, wat zijn resultaten zijn en waar ie mee bezig is."
Wim Koster
Wim Koster
Roelof van Echten College

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak Nederlands?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?