Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   New Interface

New Interface

Engels

Leerjaar 1 en 2

vmbo, havo en vwo

  • Adaptief werken op leerdoelen
  • Invoegen van eigen materiaal
  • Eenvoudig digitaal toetsen

We sturen je proefaccount direct naar je e-mail inbox.

Over New Interface Bekijk New Interface Meer weten

Over New Interface

Het beste van twee werelden: New Interface in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als New Interface te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van New Interface in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om New Interface vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

“Het mooie vind ik dat ik mijn leerlingen kan volgen. Ik zie precies hoe ver ze zijn, wat ze goed doen en welke fouten ze maken. Daardoor kan ik de leerlingen gericht helpen.”
RGO Middelharnis
René Stellingwerff
RGO Middelharnis

Bekijk de digitale versie van New Interface

Wat biedt New Interface in Learnbeat?

New Interface 3rd edition is een lesmethode voor de onderbouw en vmbo bovenbouw. Nieuwe inzichten over differentiatie, gepersonaliseerd leren en monitoring van leerresultaten zijn in de methode gecombineerd met een aantrekkelijke presentatie die dichtbij leerlingen staat. Zo haal je met New Interface het beste uit iedere leerling.

  • Leerjaar 1 en 2
  • vmbo-bk, vmbo-kgt, vmbo-t/havo, havo/vwo, vwo

We sturen direct een proefaccount naar je e-mail inbox. 

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_romein

Verdieping op taal en cultuur

In het onderdeel Verdieping wordt veel aandacht besteed aan kunst en cultuur en receptie van de Oudheid. Dit onderdeel bevat ook creatieve opdrachten, zoals zelf Latijn schrijven.

Iconen features_toetsen

Zelftoets en eindtoetsen

Bij elke les hoort een uitgebreide set toetsen over woordenschat en grammatica, en een proefvertaling. Leerlingen kunnen oefenen met de diverse zelftoetsen. Voor de docent zijn er per les toetsen over woorden en grammatica beschikbaar en een proefvertaling met begripsvragen.

Iconen features lagen

59 lessen voor de hele onderbouw

Disco bestaat totaal uit 59 lessen, met als rode draad (in het begin) het verhalengoed over Romeinse goden en halfgoden, ingebed in de ontstaansgeschiedenis van het Romeinse rijk. Vanaf les 32 volgen de lessen de lijn van de verdere geschiedenis van de Romeinse Republiek en het Keizerrijk. De lessen kennen een vaste opbouw, waarin grammatica, tekst en cultuur en woordenschat steeds in logische volgorde aan bod komen.

Iconen features_boeken

Ook boeken

Naast het aanbod in Learnbeat is er bij Disco een Tekstboek (met alle 59 teksten), een Leerboek (in twee delen) en een Oefenboek (in twee delen). Het digitale aanbod in Learnbeat kan zowel ter aanvulling als ter vervanging van de boeken dienen. Wil je werken met een combinatie van boeken en het digitale materiaal? Neem dan contact op met de uitgever van Disco, Primavera Educatief (www.primaveraeducatief.nl).

Meer weten over New Interface in Learnbeat? 

Demonstratie op je school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over New Interface in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Bestellen

Wil je bestellen? Mail ons op startenmet@learnbeat.nl of bel (020) 70 09 854. Je kunt hier ook proefmateriaal aanvragen.

Sales-team-foto's-learnbeat

Tarieven

Tarieven 2019

Kosten zijn per leerling per jaar.

Tarieven_NewInterface_1920

Tarieven_NewInterface_1920

New Interface gratis en vrijblijvend proberen?

Interessante blogs