[Video] Docent Engels over digitaal lesgeven met New Interface in Learnbeat

Heb je ‘m al gezien? Tussen alle krokusvakanties door hebben we weer een mooie nieuwe video online geplaatst. Hierin is docent Odile Vinke aan het woord samen met twee leerlingen. Odile geeft Engels in de onderbouw op het Roelof van Echten College Hoogeveen. Zij vertelt in deze video waarom werken met New Interface in Learnbeat zo prettig is.

Geschreven door
Marit Rooijakkers

Al het lesmateriaal op één plek

In de methode New Interface komen alle vaardigheden voor het vak Engels ruim voldoende aan bod. Wat de docent ook handig vindt, is dat al het lesmateriaal op één plek staat. Daardoor hoef je als docent in de klas niet steeds te wisselen tussen websites of boeken. Je kunt gewoon zeggen: ga naar deze paragraaf en ga aan de slag.

Inzicht in hoe elke leerling het doet

De ontwikkeling en voortgang van elke leerling is heel goed zichtbaar in Learnbeat. Ook zie je goed hoe een leerling presteert ten opzichte van de andere kinderen in de klas. Als docent kun je daardoor precies zien wie ergens moeite mee heeft en welke leerling misschien een hoger niveau aankan.

Ontdek zelf het gemak van digitaal lesgeven

Heeft deze docent Engels haar enthousiasme op je overgebracht? Probeer uit of digitaal lesgeven bij jou past; vraag hier je proefaccount aan van Learnbeat:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?