Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Engels New Interface

Over New Interface Bekijk New Interface New Interface proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Logo_New_Interface

Het beste van twee werelden: New Interface in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als New Interface te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat.

Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van New Interface in Learnbeat getest door meer dan 10 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om New Interface vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

  • Adaptief werken op leerdoelen
  • Inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat
  • Arrangeren en klaarzetten van maatwerk leerroutes
  • Invoegen van eigen materiaal
  • Eenvoudig digitaal toetsen

Bekijk New Interface

New Interface 3rd edition is een lesmethode voor de onderbouw en vmbo bovenbouw. Nieuwe inzichten over differentiatie, gepersonaliseerd leren en monitoring van leerresultaten zijn in de methode gecombineerd met een aantrekkelijke presentatie die dichtbij leerlingen staat. Zo haalt u met New Interface het beste uit iedere leerling.

Zie voor meer informatie: www.thiememeulenhoff.nl/newinterface.

New Interface is beschikbaar:

  • vanaf schooljaar 2018-2019
  • leerjaar 1 voor alle niveaus: vmbo-bk, vmbo-kgt, vmbo-t/havo, havo/vwo, vwo

Benieuwd naar New Interface?

New Interface proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Dat leerlingen in Learnbeat zo gemakkelijk adaptief en in hun eigen tempo kunnen werken zie ik echt als een grote plus.”

– Coen Postuma van het Heerbeeck College

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

*   Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met New Interface op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854