learnbeat-digitaal-lesgeven-kosteloos-scholen-dicht

Learnbeat biedt gratis digitale leeromgeving voor alle scholen tijdens sluiting

We hebben besloten om vanaf vandaag, maandag 16 maart, onze digitale leeromgeving Learnbeat gratis beschikbaar te stellen voor Nederlandse scholen. Zo willen wij scholen helpen om thuisonderwijs te bieden tijdens de sluitingsperiode. Learnbeat kan tot de meivakantie gratis worden gebruikt. Oefenprogramma Examentrainer is gratis beschikbaar tot en met de Eindexamens 2020. 

Geschreven door
Marit Rooijakkers

Onbeperkt digitaal oefenen voor de eindexamens

Wij begrijpen van veel scholen dat zij de prioriteit geven aan de eindexamenklassen. Met het oefenprogramma Examentrainer bereiden leerlingen zich optimaal voor. Leerlingen kunnen onbeperkt oefenen met echte examenopgaven. Daarnaast ziet de docent precies hoe elke leerling scoort op elk onderwerp en kan de docent gerichte feedback geven.

Bekijk Examentrainer in Learnbeat hier.

Digitaal onderwijs voor elke leerling, elk vak en elk leerjaar

Onze digitale leeromgeving is gratis beschikbaar voor scholen tijdens de sluitingsperiode. Vanaf maandag 16 maart tot de meivakantie Learnbeat kunnen docenten voor elk vak, elk leerjaar en elke leerling kosteloos werken met Learnbeat en (bijna) al het digitale lesmateriaal dat in Learnbeat staat. 

Je kunt ons supportteam elke werkdag bellen en mailen.

Het supportteam van Learnbeat staat klaar om je zo snel mogelijk op weg te helpen met Learnbeat. Zo kunnen we je verzekeren dat je jouw leerlingen binnen één schooldag aan de slag kunt zetten met het lesmateriaal en de opdrachten die jij ze wilt geven. We zijn elke werkdag van 9:00 tot 17:30 telefonisch en per mail bereikbaar om je vragen te beantwoorden en je verder te helpen.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?