Ondersteuning

Je kunt Learnbeat elke dag bellen en mailen met jouw vraag

Training en cursussen

Ben je niet bekend met Learnbeat en wil je de eerste stappen zetten met digitaal lesgeven en toetsen? Learnbeat organiseert verschillende cursussen:

Introductiecursus Digitaal Toetsen

Een proefwerk op de laptop in plaats van op papier? Het biedt jou als docent meer flexibiliteit en inzicht. Bovendien bespaart het je veel tijd. En het is veiliger en makkelijker dan je denkt. 

learnbeat-pin-op-school-training-op-locatie

Support on school

Hebben jij en je collega’s nog vragen over Learnbeat? Je kunt ons vragen om een dagdeel inloopspreekuur op jullie school te komen houden. Als docent kun je zo tussendoor even langslopen met jouw vragen of opmerkingen op het moment dat het jóu uitkomt.

Jorn-van-Learnbeat-op-bezoek-bij-de-thij-training-op-locatie

Training op locatie

Wil jij graag met jullie team of sectie een Learnbeat training volgen? Dat kan ook op jullie eigen school-locatie. In overleg met jullie stemmen we de inhoud van de training helemaal af op jullie wensen en informatiebehoefte.

Interactieve workshops tijdens jullie studiedag

Learnbeat biedt docenten in het VO en MBO de mogelijkheid om een gratis workshop te boeken tijdens jullie studiedag. We kunnen deze workshop naar wens vormgeven. Je kunt kiezen uit een training van een uur of een dagdeel.

Online nascholingscursus Lessen in orde

Learnbeat biedt online nascholing aan op het gebied van klassenmanagement. De e-learning is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Lessen in orde’ van Peter Teitler en helpt docenten in het voortgezet onderwijs om hun eigen lesgeven te versterken en het leren van hun leerlingen te verbeteren.

Werken met Learnbeat

Ga jij met Learnbeat werken? Dan komen er wellicht vragen in je op. “Hoe neem ik digitaal toetsen af? Hoe kan ik het gemaakte werk nakijken? Kan ik zelf ook lesmateriaal toevoegen? En: wat zijn alle mogelijkheden van deze digitale leeromgeving?” Je kunt Learnbeat elke dag bellen en mailen met jouw vraag​. Zo kun je het hele schooljaar door zo snel mogelijk verder met waar je mee bezig was.

Hulp op afstand

Werk jij met Learnbeat? Bel of mail dan ons supportteam:

Pilots

Willen jullie gratis uitproberen hoe lesgeven met Learnbeat écht werkt? Dat kan. Je kunt tijdens een pilotperiode zelf vrijblijvend ervaren of Learnbeat bij jullie past. We geven jou en collega’s een instructie om aan de slag te gaan en je kunt ons elke werkdag bereikbaar voor vragen. 

De Learnbeat community

Docenten die werken met Learnbeat ontmoeten elkaar online in de Learnbeat community. Dé plek om lesmateriaal, ervaringen en tips te delen met collega’s van andere scholen die ook werken met Learnbeat. Ga jij volgend schooljaar aan de slag met Learnbeat? Dan kun je ook aansluiten bij de Learnbeat Community voor jouw vak of het onderwerp van jouw interesse.

Overzetservice eigen lesmateriaal

Heeft jouw vaksectie al veel eigen lesmateriaal gemaakt en gaan jullie starten met Learnbeat? Je kunt gewoon met jullie eigen lesmateriaal gaan werken in Learnbeat. Voor gebruikers met een Learnbeat-premiumlicentie is er de overzetservice voor eigen lesmateriaal. Jouw eigen lesmateriaal wordt voor je klaargezet in Learnbeat Zo kun jij direct beginnen met lesgeven en/ of toetsen in Learnbeat.

Support artikelen

Weet jij de antwoorden op veelgestelde vragen al te vinden? Check de support artikelen of de toeter in Learnbeat. Kom je er alsnog niet uit? Je kunt ons elke werkdag bellen en mailen voor acute vragen. Je krijgt één van ons meteen aan de lijn, zonder irritante keuzemenu’s.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?