Ondersteuning

Direct antwoord op al je vragen over Learnbeat

Training en cursussen

Of je nu al lesgeeft met Learnbeat of pas net een account hebt: Learnbeat organiseert trainingen voor elk niveau:

Learnbeat Trainingsdagen

Wil jij in twee dagen leren hoe je digitaal lesgeeft, digitaal toetsen afneemt en lesmateriaal maakt in Learnbeat? En heb je in schooljaar 22-23 een Learnbeat-account?

Kom naar de Learnbeat Trainingsdagen ga ga vol vertrouwen het nieuwe schooljaar tegemoet.

learnbeat-pin-op-school-training-op-locatie

Support on school

Hebben jij en je collega’s nog vragen over Learnbeat? Je kunt ons vragen om een dagdeel inloopspreekuur op jullie school te komen houden. Als docent kun je zo tussendoor even langslopen met jouw vragen of opmerkingen op het moment dat het jóu uitkomt.

Online nascholingscursus Lessen in orde

Learnbeat biedt online nascholing aan op het gebied van klassenmanagement. De e-learning is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Lessen in orde’ van Peter Teitler en helpt docenten in het voortgezet onderwijs om hun eigen lesgeven te versterken en het leren van hun leerlingen te verbeteren.

Interactieve workshops tijdens jullie studiedag

Learnbeat biedt docenten in het VO en MBO de mogelijkheid om een gratis workshop te boeken tijdens jullie studiedag. We kunnen deze workshop naar wens vormgeven. Je kunt kiezen uit een training van een uur of een dagdeel.

Jorn-van-Learnbeat-op-bezoek-bij-de-thij-training-op-locatie

Training op locatie

Wil jij graag met jullie team of sectie een Learnbeat training volgen? Dat kan ook op jullie eigen school-locatie. In overleg met jullie stemmen we de inhoud van de training helemaal af op jullie wensen en informatiebehoefte.

Werken met Learnbeat

“Hoe neem ik digitaal  een toets af? Hoe kijk ik huiswerk na? Hoe voeg ik zelf lesmateriaal toe? En: wat kan ik allemaal met deze digitale leeromgeving?” 

Als docent met een Learnbeat-account komen dit soort vragen regelmatig bij je op.

Wist je dat je het antwoord hierop direct vindt bij Learnbeat? Niks geen telefooncentrales met wachttijden. Ons support team staat elke werkdag klaar om jou direct te helpen. Kun jij weer verder met je leerlingen. 

Hulp op afstand

Werk jij met Learnbeat? Bel of mail dan ons supportteam:

Pilots

Zelf uitproberen hoe lesgeven met Learnbeat écht werkt? Zonder kosten en zonder dat je ergens aan vastzit?

Dat kan. Tijdens een pilotperiode ervaren jullie zelf of Learnbeat bij jullie past. Inclusief opstart-instructie voor jouw sectie.  

De Learnbeat community

Docenten die werken met Learnbeat ontmoeten elkaar online in de Learnbeat community. Dé plek om lesmateriaal, ervaringen en tips te delen met collega’s van andere scholen die ook werken met Learnbeat. Ga jij volgend schooljaar aan de slag met Learnbeat? Dan kun je ook aansluiten bij de Learnbeat Community voor jouw vak of het onderwerp van jouw interesse.

Overzetservice eigen lesmateriaal

Heeft jouw vaksectie veel eigen lesmateriaal? En starten jullie binnenkort met Learnbeat? Laat het lesmateriaal invoeren in Learnbeat. in Learnbeat.

Binnen de Learnbeat-premiumlicentie is de overzetservice voor eigen lesmateriaal inbegrepen.

Wij zetten jouw lesmateriaal klaargezet in Learnbeat. Jij kunt er direct mee lesgeven en/ of toetsen.

Support artikelen

Weet jij de antwoorden op veelgestelde vragen al te vinden? Check de support artikelen of de toeter in Learnbeat. Kom je er alsnog niet uit? Je kunt ons elke werkdag bellen en mailen voor acute vragen. Je krijgt één van ons meteen aan de lijn, zonder irritante keuzemenu’s.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?