Learnbeat biedt het hele jaar door service en ondersteuning

Werken in Learnbeat doe je nooit alleen

Wanneer je gaat werken met Learnbeat, komen er ongetwijfeld vragen in je op. Wat zijn alle mogelijkheden van deze digitale leeromgeving? Hoe neem ik digitaal toetsen af? Hoe kan ik het gemaakte werk nakijken? Kan ik zelf ook lesmateriaal toevoegen?
Al deze (en andere) vragen beantwoorden wij graag. Het team van Learnbeat staat het hele jaar door voor je klaar om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Ga ook Goed van Start in het nieuwe jaar! In september bezoeken wij in drie weken tijd een tiental scholen door het hele land om jullie vol vertrouwen aan het nieuwe jaar te laten beginnen. Kun jij nog wel wat tips gebruiken of heb je specifieke vragen over onze digitale leeromgeving? Meld je dan nu aan voor een gratis Goed van Starttraining bij jou in de buurt!

Iedere maand organiseren we een tweedaagse bootcamp voor docenten bij ons op kantoor in Leiden. Tijdens deze stoomcursus leer je de basics van Learnbeat kennen; of verdiep je je in de meer gevorderde functionaliteiten. Kies uit het ruime aanbod welke workshops jij wilt volgen, zodat je datgene leert wat jij nodig hebt.

Wij zijn graag gedurende een dagdeel of tijdens een inloopspreekuur vraagbaak op jouw school. Als docent kun je eenvoudig even langslopen met al jouw vragen of voor extra uitleg over functionaliteiten in Learnbeat, op het moment dat het jóu uitkomt.

Kom je liever niet naar Leiden voor ons tweedaagse Bootcamp, maar wil je wel graag een Learnbeat training volgen met jouw sectie of met je hele team? Wij verzorgen in overleg graag een training bij jou op school, helemaal aangepast aan jullie wensen en ervaring.

Weet je de veelgestelde vragen al te vinden? Check de support artikelen of de toeter in Learnbeat. Kom je er alsnog niet uit, dan zijn we elke werkdag direct per telefoon en e-mail bereikbaar voor acute vragen. Dus geen irritante keuzemenu’s en telefooncentrales.

Wil je eens uitproberen of Learnbeat past bij jouw manier van lesgeven? Of ervaren of Learnbeat aansluit bij de werkwijze bij jullie op school? Dat kan tijdens een pilotperiode. Hierin ondersteunt Learnbeat jullie school om een zo goed mogelijke start te maken. Samen stellen we doelen en evalueren na afloop.

De afgelopen jaren hebben we ervaren dat de implementatie van een digitale leeromgeving in jouw onderwijs uitdagingen met zich mee kan brengen. Om deze uitdagingen te ondervangen en houvast te bieden aan schoolbestuur en docenten, hebben we een implementatieplan ontwikkeld waarmee je het werken met Learnbeat stap voor stap invoert in jouw school.

Gaan jullie starten met Learnbeat en hebben jullie in het verleden al veel eigen lesmateriaal gemaakt? Speciaal voor gebruikers met een premiumlicentie hebben wij een overzetservice voor eigen lesmateriaal. Wij zetten het lesmateriaal voor je klaar in Learnbeat, zodat je ermee aan de slag kunt en niet alles zelf in hoeft te voeren.

Jullie service en reactiesnelheid op vragen is nog altijd TOP.
Monique Wassink
Docent Nederlands
De communicatie met de makers is ook heel fijn. Snelle reacties, luisteren goed naar wensen en denken mee.
Fanja Hubers
Docent Economie
De supportafderling van Learnbeat reageert erg snel op allerhande vragen.
Guido Knoop
Docent Nederlands