Je kunt Learnbeat elke dag bellen en mailen met jouw vraag

Werken in Learnbeat doe je nooit alleen

Ga jij met Learnbeat werken? Dan komen er wellicht vragen in je op. “Hoe neem ik digitaal toetsen af? Hoe kan ik het gemaakte werk nakijken? Kan ik zelf ook lesmateriaal toevoegen? En: wat zijn alle mogelijkheden van deze digitale leeromgeving?” 
Je kunt elke dag met al jouw vragen bij ons terecht. Zo kun je het hele schooljaar door zo snel mogelijk verder met waar je mee bezig was.

Ben je niet bekend met Learnbeat en wil je de eerste stappen zetten met digitaal lesgeven en toetsen? Learnbeat organiseert een cursus speciaal voor alle Nederlands en Aardrijkskunde docenten uit het Voortgezet onderwijs.

Hebben jij en je collega’s nog vragen over Learnbeat? Je kunt ons vragen om een dagdeel inloopspreekuur op jullie school te komen houden. Als docent kun je zo tussendoor even langslopen met jouw vragen of opmerkingen op het moment dat het jóu uitkomt.

Willen jullie gratis uitproberen hoe lesgeven met Learnbeat écht werkt? Dat kan. Je kunt tijdens een pilotperiode zelf vrijblijvend ervaren of Learnbeat bij jullie past. We geven jou en collega’s een instructie om aan de slag te gaan en je kunt ons elke werkdag bereikbaar voor vragen. 

Weet jij de antwoorden op veelgestelde vragen al te vinden? Check de support artikelen of de toeter in Learnbeat. Kom je er alsnog niet uit? Je kunt ons elke werkdag bellen en mailen voor acute vragen. Je krijgt één van ons meteen aan de lijn, zonder irritante keuzemenu’s . 

Heeft jouw vaksectie al veel eigen lesmateriaal gemaakt en gaan jullie starten met Learnbeat? Je kunt gewoon met jullie eigen lesmateriaal gaan werken in Learnbeat. Voor gebruikers met een Learnbeat-premiumlicentie is er de overzetservice voor eigen lesmateriaal. Jouw eigen lesmateriaal wordt voor je klaargezet in Learnbeat. Zo kun jij direct beginnen met lesgeven en/ of toetsen in Learnbeat en hoef jij zelf geen materiaal meer in te voeren. 

De overstap naar een digitale leeromgeving zoals Learnbeat brengt een verandering met zich mee voor jouw school. Je leest in dit implementatieplan precies wat je te wachten staat, waar je als school rekening mee moet houden en hoe jullie Learnbeat stap voor stap in gebruik kunnen nemen op school. Zo verloopt de overstap voor jullie school zo soepel en succesvol mogelijk.  

Wil jij graag met jullie team of sectie een Learnbeat training volgen? Dat kan ook op jullie eigen school-locatie. In overleg met jullie stemmen we de inhoud van de training helemaal af op jullie wensen en informatiebehoefte. Natuurlijk zijn jullie ook welkom op het Learnbeat bootcamp in Leiden. 

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?