Learnbeat biedt het hele jaar door service en ondersteuning

Werken in Learnbeat doe je nooit alleen

Wanneer je gaat werken met Learnbeat, komen er ongetwijfeld vragen in je op. Wat zijn alle mogelijkheden van deze digitale leeromgeving? Hoe neem ik digitaal toetsen af? Hoe kan ik het gemaakte werk nakijken? Kan ik zelf ook lesmateriaal toevoegen?
Al deze (en andere) vragen beantwoorden wij graag. Het team van Learnbeat staat het hele jaar door voor je klaar om jou zo snel mogelijk verder te helpen.

Tijdens de lockdown bieden we het online Learnbeat bootcamp aan. Dit is een eendaagse-stoomcursus-Learnbeat waarin je de basics of juist de gevorderde functies leert kennen. Er zijn aparte online bootcamps voor beginners en voor docenten die al met Learnbeat werken. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname én kun je vol vertrouwen werken met Learnbeat. 

Weet je de veelgestelde vragen al te vinden? Check de support artikelen of de toeter in Learnbeat. Kom je er alsnog niet uit, dan zijn we elke werkdag direct per telefoon en e-mail bereikbaar voor acute vragen. Dus geen irritante keuzemenu’s en telefooncentrales.

Wij zijn graag gedurende een dagdeel of tijdens een inloopspreekuur vraagbaak op jouw school. Als docent kun je eenvoudig even langslopen met al jouw vragen of voor extra uitleg over functionaliteiten in Learnbeat, op het moment dat het jóu uitkomt.

Wil je eens uitproberen of Learnbeat past bij jouw manier van lesgeven? Of ervaren of Learnbeat aansluit bij de werkwijze bij jullie op school? Dat kan tijdens een pilotperiode. Hierin ondersteunt Learnbeat jullie school om een zo goed mogelijke start te maken. Samen stellen we doelen en evalueren na afloop.

De afgelopen jaren hebben we ervaren dat de implementatie van een digitale leeromgeving in jouw onderwijs uitdagingen met zich mee kan brengen. Om deze uitdagingen te ondervangen en houvast te bieden aan schoolbestuur en docenten, hebben we een implementatieplan ontwikkeld waarmee je het werken met Learnbeat stap voor stap invoert in jouw school.

Kom je liever niet naar Leiden voor ons tweedaagse Bootcamp, maar wil je wel graag een Learnbeat training volgen met jouw sectie of met je hele team? Wij verzorgen in overleg graag een training bij jou op school, helemaal aangepast aan jullie wensen en ervaring.

Gaan jullie starten met Learnbeat en hebben jullie in het verleden al veel eigen lesmateriaal gemaakt? Speciaal voor gebruikers met een premiumlicentie hebben wij een overzetservice voor eigen lesmateriaal. Wij zetten het lesmateriaal voor je klaar in Learnbeat, zodat je ermee aan de slag kunt en niet alles zelf in hoeft te voeren.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?