Learnbeat-update-veilig-digitaal-toetsen-met-de-safe-Exam-Browser

HERFST-UPDATE: de studieplanner, veilig digitaal toetsen en meer nieuwe functies in Learnbeat

De eerste vakantie van schooljaar 2018-2019 is alweer aangebroken: herfstvakantie. Wat is er in de zomervakantie tot aan de herfstvakantie allemaal gebeurt binnen Learnbeat? Hoe hard werken de leerlingen binnen de digitale leeromgeving? We nemen je graag mee door de afgelopen periode.

Wij zijn trots op alle Learnbeat-leerlingen

Learnbeat maakt een vliegende start. De eerste mijlpaal is bereikt: het beantwoorden van maar liefst 1 miljoen vragen in één dag. Bedankt aan alle hardwerkende leerlingen!

Goede start van het schooljaar met het Learnbeat bootcamp

Op 26 en 27 september vond het eerste Learnbeat Bootcamp van dit schooljaar plaats. En met groot succes! Maarliefst 35 docenten waren twee dagen keihard aan de slag met digitaal toetsen en gepersonaliseerd leren inzetten in de klas. Op 30 en 31 oktober staat de tweede bootcamp voor de deur en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij ook kennismaken met alle mogelijkheden van Learnbeat? Zoals het het portfoliode studieplanner en veilig toetsen? Ook voor de bootcamp in november is er nog plek ! Wat je dan te wachten staat? Twee dagen vol workshops, ervaringen uitwisselen met collega’s en gratis gebruik van Learnbeat met je klassen tot het einde van het schooljaar!

Meld je nu aan!

Altijd veilig toetsen met de Safe Exam Browser

Veilig digitaal toetsen afnemen kon al in de toetsomgeving binnen Learnbeat. Als docent krijg je direct een melding als een leerling iets doet wat niet mag. De praktijk leert dat leerlingen slim zijn en dit soort melding toch weten te omzeilen. Daarom ondersteunt Learnbeat nu ook het gebruik van de Safe Exam Browser. Een browser die leerlingen volledig isoleert tijdens het maken van de toets waardoor de leerling niets meer kan omzeilen. Docent Wim van der Kamp deelt in dit interview zijn ervaring met de Safe Exam Browser in Learnbeat.

instellingen-safe-exam-browser-veilig-toetsen-in-learnbeat

Een studieplanner voor docenten en leerlingen

Afgelopen zomer hebben wij de studieplanner in Learnbeat ontwikkeld. Een studieplanner die leerlingen feedback geeft, waar je als docent direct lesmateriaal aan de juiste lessen kunt koppelen en kunt delen met collega’s. Een functie waar dus zowel docenten als leerlingen baat bij hebben. De studieplanner valt goed in de smaak. In twee maanden tijd starten 1000 leerlingen hun schooldag met de studieplanner.

Ontdek zelf hoe eenvoudig lesgeven met Learnbeat is

Wil je zelf een rustig proberen hoe Learnbeat werkt? Vraag dan hier je gratis proefaccount aan, zonder dat je meteen ergens aan vastzit:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?