Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Xtra

Xtra

Over Xtra

Xtra biedt herhalende, verdiepende en methode vervangende lesmodules voor jouw vak. Je kunt ze gemakkelijk toewijzen aan je klassen of individuele leerlingen. De modules zijn zorgvuldig samengesteld door de redacteuren van Learnbeat. We voegen regelmatig nieuwe lesmodules toe op basis van de wensen van docenten en de actualiteit.


Herhalen en verdiepen met Xtra

Wil jij je leerlingen nog eens extra laten oefenen met bepaalde onderdelen? Laat ze dan zelfstandig aan de slag gaan met de Xtra modules. In veel modules staat uitleg in de vorm van theorie en video’s waarmee leerlingen de handvatten aangereikt krijgen om de stof nog eens rustig op eigen tempo te herhalen. De leerling kan altijd oefenroutes volgen op zijn of haar eigen niveau.

De volgende Xtra modules zijn nu beschikbaar:

Nederlands

Economie

Duits

Engels

Frans

Xtra is onderdeel van de Learnbeat Premium-licentie

Één licentie met digitaal lesmateriaal voor elk vak

Met een Learnbeat Premium-licentie kan een leerling voor elk vak werken met alle functionaliteiten van Learnbeat. Het unieke van de Premium licentie is dat deze daarnaast heel veel digitaal lesmateriaal bevat, voor alle vakken van het VO. 

Zo kunnen leerlingen voor meerdere vakken werken en toetsen in één digitale leeromgeving. 

Meer weten over Xtra?

Demonstratie op jouw school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Xtra in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op!

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?