Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   WisTrainer

WisTrainer

Wiskunde

Over WisTrainer

Wiskunde oefenen op je eigen niveau

Met WisTrainer in Learnbeat oefenen leerlingen zoveel als zij willen met wiskunde opgaven. De adaptieve leeromgeving van Learnbeat herkent de antwoorden. Na een reeks van tien vragen wordt de vervolgreeks met opgaven aangepast op het niveau van de leerling. Zo oefent elke leerling datgene wat hij nodig heeft.

Verhoogt prestaties en motivatie van leerlingen

Docent Ellen van Kesteren onderzocht het effect van het gebruik van WisTrainer in de brugklassen van het Spinozalyceum te Amsterdam. Dit wetenschappelijk onderzoek toont aan dat het gebruik van WisTrainer, aanvullend op de reguliere wiskundelessen, de prestaties en motivatie van leerlingen verhoogt. 

Aanvullende oefenstof op beproefde wiskunde methodes

Met WisTrainer gaan leerlingen praktisch aan de slag met de stof uit wiskunde methodes Getal & Ruimte en Moderne Wiskunde. WisTrainer bevat duizenden oefenopgaven die dankzij het adaptieve leerplatform Learnbeat op ieders individuele niveau aan bod komen. WisTrainer in Learnbeat geeft de leerling meteen feedback op de opgaven, zodat zij direct leren. 

Inzicht in de knelpunten per leerling en klas 

In het overzichtelijke dashboard van Learnbeat zie je als docent wie er oefent met WisTrainer en wat de resultaten zijn per leerling en klas. 

In de formule editor kunnen leerlingen hun denkstappen noteren. Zo kun jij als docent altijd terugzien hoe de leerling tot zijn antwoorden komt en elke leerling gericht verder helpen. 

De voordelen van Learnbeat volgens docenten wiskunde:

Docent kijkt lachend
Video afspelen over Docent kijkt lachend

Wat biedt WisTrainer in Learnbeat?

WisTrainer is beschikbaar in Learnbeat voor alle leerjaren van havo en vwo. Dit digitale wiskunde oefenprogramma biedt zowel docenten als leerlingen voordelen:

Wil je zelf ervaren hoe WisTrainer in Learnbeat werkt? Vraag hier een gratis proefaccount aan, je zit nergens aan vast:

Bekijk WisTrainer

Beschikbaarheid

WisTrainer is op dit moment beschikbaar voor:

Wiskunde

Wiskunde A:

Wiskunde B:

WisTrainer bestellen

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor WisTrainer in Learnbeat. 

Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. 

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Tarieven WisTrainer 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

EAN code

WisTrainer 

€ 12,50

9789464133448

WisTrainer inclusief uitlegvideo’s

€ 18,50

9789464133455

* Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten over WisTrainer in Learnbeat?

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over WisTrainer in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

"Ik vind het vooral mooi dat ik in Learnbeat een heel goed overzicht heb op wat een leerling doet, wat zijn resultaten zijn en waar ie mee bezig is."
Wim Koster
Wim Koster
Roelof van Echten College

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak wiskunde?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?