Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   PIE van Vertoog

PIE

Logo Vertoog

vmbo-b, k en g

  • Doelgericht en interactief verwerken van de lesstof
  • Praktisch werken aan de hand van praktijkopdrachten
  • Beschikbaar als aanvulling op en ter vervanging van de boeken
Over PIE Bekijk PIE Meer weten

Over PIE

Interactief aan de slag met echt vmbo-materiaal

Het lesmateriaal van Vertoog biedt leerlingen een echte praktijkgerichte aanpak zonder onnodige toevoegingen die afleiden waar het om gaat. Aan de basis van ieder hoofdstuk staat een praktijkopdracht en leerlingen passen de theorie die daar bij hoort direct toe.

Het materiaal spreekt leerlingen direct aan en is geschreven in eenvoudige taal die ze altijd begrijpen.

Compleet aanbod voor Techniek

Vertoog start met het aanbieden van lesmateriaal voor de profielen PIE en BWI in Learnbeat. Hun overige lesmateriaal zal daarop volgen, zodat je met het aanbod voor de hele richting Techniek gebakken zit:

  • Doorlopende leerlijn van onder- naar bovenbouw met Jij & Techniek
  • Vrijuit kiezen tussen verschillende keuzedelen met behoud van een enkele inlog
  • Straks ook beschikbaar voor: MVI, Autotechniek en D&P
“Learnbeat helpt mij om meer zicht te krijgen op de leerweg van leerlingen, doordat ik heel goed kan zien welke opgaven ze al gemaakt hebben. En ook hoe goed ze die gemaakt hebben.”
logo Canisius College
Esther Broen
Docent scheikunde

Bekijk PIE van Vertoog

Wat biedt PIE in Learnbeat?

PIE van Vertoog biedt no-nonsense lesmateriaal, dat leerling zonder overbodige afleiding aanleert wat ze moeten kunnen en weten, en ze doelgericht voorbereidt op hun vervolgopleiding. De vakpraktijk staat centraal: ieder hoofdstuk is opgebouwd rond een praktijkopdracht aan de hand waarvan leerlingen leren wat ze moeten weten om deze uit te voeren. Het taalgebruik is to the point en toegespitst op de doelgroep.

Het materiaal maakt deel uit van een compleet aanbod voor Techniek en biedt docenten en leerlingen optimale keuzevrijheid en gebruiksgemak. Leerlingen kiezen binnen een account  gemakkelijk een keuzedeel uit BWI, terwijl ze MVI of PIE als profiel volgen.

De lessen zijn steeds als volgt opgebouwd:

Vraag een gratis proefaccount aan van PIE om het materiaal en de mogelijkheden van Learnbeat rustig te bekijken.

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_romein

Digitaal opdrachten maken

In Learnbeat maken leerlingen alle opdrachten digitaal: ze krijgen direct feedback op hun antwoord en als docent heb je altijd in beeld waar ze mee bezig zijn en hoe ze ervoor staan. De vele werkvormen in Learnbeat brengen variatie en zijn leuk om te doen!

Iconen features_toetsen

De studieplanner geeft duidelijkheid

Met de studieplanner maak je gemakkelijk weekplanningen voor je leerlingen en zet je klaar waar ze mee aan de slag moeten. Met een druk op de knop zijn ze waar ze waar ze moeten zijn en dat is wel zo duidelijk!

Iconen features lagen

Arrangeer lesmateriaal naar eigen wens

Met de auteursomgeving van Learnbeat kun je het lesmateriaal van Vertoog naar eigen hand zetten: verander de volgorde, zet uit wat ze niet hoeven doen en voeg eigen voorbeelden en opgaven toe aan het lesmateriaal.

Iconen features_boeken

Leg een portfolio aan

Laat leerlingen in het portfolio van Learnbeat hun praktijkopdrachten verzamelen in projectmappen die ze zelf kunnen vullen en aankleden. Ze kunnen hun portfolio na afronding van het profiel exporteren en meenemen naar hun vervolgopleiding.

Het PIE materiaal gratis en vrijblijvend proberen?

Meer weten over PIE van Vertoog? 

Demonstratie op jouw school

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 0182 55 19 00 of info@vertoog.nl.

Tarieven PIE 2020/2021

Kosten zijn per leerling per jaar.

Interessante blogs