Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   BWI van Vertoog

BWI van Vertoog

BWI

vmbo-b, k en g bovenbouw

  • Doelgericht en interactief verwerken van de lesstof
  • Praktisch werken aan de hand van praktijkopdrachten
  • Beschikbaar als aanvulling op en ter vervanging van de boeken
Over BWI Bekijk BWI Meer weten

Over BWI

Interactief aan de slag met praktisch vmbo-materiaal

Het lesmateriaal van Vertoog biedt leerlingen een echte praktijkgerichte aanpak zonder onnodige toevoegingen die afleiden van waar het om gaat. Aan de basis van ieder hoofdstuk staat een praktijkopdracht en leerlingen passen de theorie die daar bij hoort direct toe.

Het materiaal spreekt leerlingen direct aan en is geschreven in eenvoudige taal en geschikt voor leerlingen met leesproblemen.

Compleet aanbod voor Techniek

Vertoog start met het aanbieden van lesmateriaal voor de profielen BWI en PIE in Learnbeat. Hun overige lesmateriaal zal daarop volgen, zodat je met het aanbod voor de hele richting Techniek gebakken zit:

  • Doorlopende leerlijn van onder- naar bovenbouw met Jij & Techniek
  • Vrijuit kiezen tussen verschillende profiel- en keuzedelen met behoud van een enkele inlog
  • Straks ook beschikbaar voor: techniek onderbouw, MVI, Autotechniek en D&P
“Het mooie vind ik dat ik mijn leerlingen kan volgen. Ik zie precies hoe ver ze zijn, wat ze goed doen en welke fouten ze maken. Daardoor kan ik de leerlingen gericht helpen.”
RGO Middelharnis
René Stellingwerff
RGO Middelharnis

Bekijk BWI van Vertoog

Wat biedt BWI in Learnbeat?

BWI van Vertoog is no-nonsense lesmateriaal dat leerling zonder overbodige afleiding aanleert wat ze moeten kunnen en weten,  en ze doelgericht voorbereidt op hun vervolgopleiding. De vak-praktijk staat centraal: ieder hoofdstuk is opgebouwd rond een praktijkopdracht aan de hand waarvan leerlingen leren wat ze moeten weten om deze uit te voeren. Het taalgebruik is to the point en toegespitst op de doelgroep.

 

Het materiaal maakt deel uit van een compleet aanbod voor Techniek en biedt docenten en leerlingen optimale keuzevrijheid en gebruiksgemak. Leerlingen kiezen binnen een account  gemakkelijk een keuzedeel uit BWI, terwijl ze MVI of PIE als profiel volgen.

Vraag een gratis proefaccount aan van BWI om het materiaal en de mogelijkheden van Learnbeat rustig te bekijken.

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

digitaal lesmateriaal maken in Learnbeat

Alle opdrachten digitaal maken in Learnbeat

Leerlingen krijgen direct feedback op hun antwoord en als docent heb je altijd in beeld waar ze mee bezig zijn en hoe ze ervoor staan. De vele werkvormen in Learnbeat brengen variatie en zijn leuk om te doen!

Iconen features_toetsen

Plan de week met een studieplanner

Met de studieplanner maak je gemakkelijk weekplanningen. Je zet klaar voor je leerlingen waar zij mee aan de slag moeten. Met een druk op de knop zijn ze bij het lesmateriaal en de opdrachten waar ze waar ze moeten zijn. Dat is wel zo duidelijk!

Iconen features lagen

Arrangeer het lesmateriaal

Met de auteursomgeving van Learnbeat kun je het lesmateriaal van Vertoog naar eigen hand zetten: verander de volgorde, zet uit wat ze niet hoeven doen en voeg eigen voorbeelden en opgaven toe aan het lesmateriaal.

Iconen features_boeken

Bouw een portfolio op

Laat leerlingen in het portfolio van Learnbeat hun praktijkopdrachten verzamelen in projectmappen die ze zelf kunnen vullen en aankleden. Ze kunnen hun portfolio na afronding van het profiel exporteren en meenemen naar hun vervolgopleiding.

Het BWI materiaal gratis en vrijblijvend proberen?

Meer weten over BWI van Vertoog in Learnbeat?

Demonstratie op je school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je
alles over het lesmateriaal van Vertoog in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de leeromgeving. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Bestellen? Mail ons op startenmet@learnbeat.nl of bel (020) 70 09 854.

Sales bij Learnbeat

Tarieven

Tarieven BWI van Vertoog 2019/2020

Kosten zijn per leerling per jaar.

Tarieven BWI van Vertoog in Learnbeat 19/20

Interessante blogs