Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Chemie in Onderzoek

Chemie in Onderzoek

Scheikunde

havo leerjaar 3 t/m 5

vwo leerjaar 3 t/m 6

Dedact Uitgeverij

  • Zowel digitaal als folio beschikbaar
  • Gepersonaliseerd leren door leerroutes op maat
  • Door de vele practica komt scheikunde tot leven!

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Over Chemie in Onderzoek Bekijk Chemie in Onderzoek Bestellen

Over Chemie in Onderzoek

‘Chemie in Onderzoek’ is de nieuwste methode scheikunde beschikbaar vanaf het derde jaar van de havo en vwo. Vanaf het vierde jaar worden de niveaus opgesplitst en krijgen de leerlingen de lesstof voor de bovenbouw in een boek. De methode sluit volledig aan op het nieuwe examenprogramma en de aanbevelingen van de commissie van Koten. De concept-contextbenadering, het molecuulconcept en het micro-macroconcept vormen de grondslagen van de methode.

“Het mooie vind ik dat ik mijn leerlingen kan volgen. Ik zie precies hoe ver ze zijn, wat ze goed doen en welke fouten ze maken. Daardoor kan ik de leerlingen gericht helpen.”
RGO Middelharnis
René Stellingwerff
RGO Middelharnis

Bekijk Chemie in Onderzoek

Naast de boekvorm is Chemie in Onderzoek ook volledig digitaal beschikbaar in Learnbeat. Learnbeat biedt nog meer mogelijkheden om je leerlingen te volgen, gepersonaliseerde leerroutes uit te zetten en leerlingen adaptief te laten oefenen.

  • 21st. Century Skills: Meer aansprekende werkvormen door het gebruik van multimedia.
  • Verdieping: Mogelijkheid tot het arrangeren van de verschillende onderdelen uit de methode en het aanvullen met externe verdiepingsopdrachten.
  • Zelftoetsen: Door gebruik te maken van formatieve toetsen krijgt de leerling meer inzicht in zijn eigen voortgang.
  • Eindtoetsen: Via de Save-exam browser kan er in Learnbeat gemakkelijk summatief getoetst worden.

Vraag een demo aan van Chemie in Onderzoek en je ontvangt toegang tot de hoofdstukken 1 t/m 6 voor de verschillende jaargangen, zodat je de kans krijgt om het materiaal en de mogelijkheden van Learnbeat rustig te bekijken.

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_chemistry-01

Verdieping en herhaling

Chemie in Onderzoek is opgebouwd uit zes modules voor de Havo en acht modules voor het VWO, met daarnaast een herhalingsmodule over de onderbouwstof (scheiden, formules, reacties & rekenen), een examentrainer en een bijlage over onderzoeksvaardigheden. Bekijk hier de handige toolbox!

Iconen features_chemistry-02-01

Handige aanvullingen

In de lessen wordt extra aandacht besteed aan onderzoeksvaardigheden en veiligheid. Chemie in Onderzoek biedt daarnaast een handige toolbox met links naar websites en filmpjes van proefjes en uitlegfilmpjes.

Iconen features_toets

Formatief en summatief toetsen

Chemie in Onderzoek biedt content voor zowel formatief als summatief toetsen van leerlingen. Door de metadatering van de content is het mogelijk leerlingen te ondersteunen op hun eigen niveau en waar mogelijk extra uitdaging of begeleiding te bieden.

Iconen features_boeken

Ook boeken

Chemie in Onderzoek biedt naast het digitale aanbod in Learnbeat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van Chemie in onderzoek in folio. Docenten kunnen er hierbij voor kiezen gebruik te maken van de digitale leeromgeving, de boeken of van een combinatie. Voor ieder wat wils dus!

Chemie in Onderzoek gratis en vrijblijvend proberen?

Bestellen

Demonstratie op je school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Chemie in Onderzoek te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Via startenmet@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Foto's team sales

Tarieven

Tarieven Chemie in Onderzoek 2019/2020

Kosten zijn per leerling per jaar.

Interessante blogs

GEBRUIKERS-UPDATE

Nieuwe behoeftes, optimalisatie en een veranderend onderwijslandschap zorgen ervoor dat Learnbeat constant in ontwikkeling is. Een digitaal portfolio met video’s, geluidsfragmenten en afbeeldingen is hier een sprekend voorbeeld van. Learnbeat

Lees meer »