Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Chemie in Onderzoek

Chemie in Onderzoek

Scheikunde

Over Chemie in Onderzoek Bekijk Chemie in Onderzoek Meer weten

Over Chemie in Onderzoek

Digitaal scheikunde leren of met lesboek?

Deze nieuwe methode voor het vak scheikunde is volledig digitaal beschikbaar in Learnbeat. Gebruik je graag een lesboek? Ook dat is mogelijk. Chemie in Onderzoek sluit volledig aan op het nieuwe examenprogramma en de aanbevelingen van de commissie van Koten. De concept-contextbenadering, het molecuulconcept en het micro-macroconcept vormen de grondslagen van de methode. 

Scheikunde komt tot leven in laagdrempelige practica

De methode Chemie in Onderzoek bevat veel toegankelijke, uitvoerbare practica. Deze zijn in het klaslokaal te realiseren binnen de lestijd.

Wil je hier je eigen draai aan geven? In Learnbeat voeg je in een handomdraai je eigen lesmateriaal en toetsvragen toe. Ook kun je eenvoudig de volgorde van de methode aanpassen of een onderdeel overslaan. 

Gepersonaliseerd scheikunde leren en differentiatie

Differentiëren en gepersonaliseerd scheikunde leren worden realiteit dankzij de digitale leeromgeving van Learnbeat. Je hebt altijd zicht op de voortgang en resultaten per leerling en klas. Zo pas je eenvoudig de vervolgopdrachten hierop aan en richt je adaptieve leerroutes in.

Bekijk Chemie in Onderzoek

Wat biedt deze methode voor scheikunde in Learnbeat?

Behalve als boek, is Chemie in Onderzoek ook volledig digitaal beschikbaar in Learnbeat. In deze digitale leeromgeving kun je leerlingen volgen, gepersonaliseerde leerroutes maken en leerlingen adaptief laten oefenen. Dit kun je verwachten:

Benieuwd naar Chemie in Onderzoek? Vraag hier een gratis proefexemplaar aan van het boek. Of bekijk de methode digitaal in een Learnbeat proefaccount: