Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Rekenbits

Rekenbits

Rekenen

Over Rekenbits

Wat is Rekenbits?

Met Rekenbits ontwikkelen leerlingen rekenvaardigheden op hun eigen niveau en tempo. Rekenbits bevat verschillende leerlijnen voor 2F en 3F op de domeinen Getallen, Verhoudingen, Meten & meetkunde en Verbanden. Elke leerlijn bestaat uit een screening, uitleg, oefeningen en eindtesten voor de oefenniveaus. De leerlijnen zijn te gebruiken als losse modules en als compleet product voor rekenen in het VO.

Rekenvaardigheden ontwikkelen op je eigen niveau en tempo 

Zijn jouw leerlingen gebaat bij een stap-voor-stap aanpak met goede feedback waar ze echt iets van leren? Wil je ze adaptief door laten oefenen tot ze alle leerdoelen helemaal beheersen? En houd je graag een oogje in het zeil om te zien of extra uitleg of sturing nodig is? Dan is Rekenbits de oplossing voor jou: de expertise van de Basisacademie gecombineerd met alle digitale mogelijkheden van Learnbeat.

Adaptief oefenen met rekenen

De digitale leeromgeving herkent de antwoorden en past de vervolgvragen hier op aan. Als docent kun jij zelf ook adaptieve leerroutes klaarzetten en toewijzen aan leerlingen. Je kunt leerlingen ook zelf de keuze geven met welk onderwerp ze willen oefenen; in de handige dashboards zie je precies wat goed gaat en wat nog niet. 

De leerlijn Rekenbits 2F bevat een extra oefenniveau 0F voor de reken-zwakke leerlingen. De leerlijn Rekenbits 3F start op 1F en biedt op- en afstroommogelijkheden op 2F. 

"Leerlingen vinden het fijn om dingen af te ronden en raken gemotiveerd doordat ze hun voortgang kunnen volgen. Daarnaast is Learnbeat heel geschikt om leerlingen stap voor stap mee te nemen door de stof."
Logo Driestar College
Dianne van Asselt
Docent wiskunde

Wat biedt Rekenbits in Learnbeat?

Rekenbits biedt losse modules voor de vier leerlijnen op de niveaus 2F en 3F:

Iedere module bestaat uit:

Wil je proberen of Rekenbits in Learnbeat iets voor jou is? Vraag hier een proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vastzit.

Bekijk Rekenbits

Beschikbaarheid

Rekenbits bestaat uit vier leerlijnen:

Deze leerlijnen kunnen los worden aangeschaft, of als geheel van vier leerlijnen (2F en 3F). 

Meer weten over Rekenbits in Learnbeat?

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Rekenbits in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. 

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Tarieven Rekenbits 24/25

Methode

Kosten per module

Compleet pakket van vier modules

Rekenbits 2F 
EAN 9789464133417

€ 5,00

€ 12,50

Rekenbits 2F en 3F
EAN 9789464133431

€ 5,00

€ 12,50

* Prijzen zijn af-fabriek.

Rekenbits bestellen

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?