Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Newton

Newton

NaSk

Over Newton

Adaptief NaSk onderwijs

Met Newton van ThiemeMeulenhoff gaan leerlingen actief aan de slag met natuur- en scheikunde. De methode is opgebouwd volgens het principe ‘ontdekken, begrijpen, beheersen en verdiepen’. In de digitale leeromgeving van Learnbeat volgen leerlingen hun eigen persoonlijke leerroute op maat binnen deze NaSk-methode. Zo leert elke leerling op de manier die bij hem of haar past.  

Kies en varieer met het Newton lesmateriaal zoals jij dat wilt

De NaSk methode Newton van ThiemeMeulenhoff staat als basis in Learnbeat. Als docent haal jij datgene uit de methode dat jij wilt gebruiken en bepaal jij de volgorde. Wil je bijvoorbeeld een hoofdstuk weglaten? Dat regel je met één druk op de knop.

Ook kies je zelf de media: wil je het Newton lesboek gebruiken of Newton alleen digitaal inzetten in de  elektronische leeromgeving van Learnbeat? Of kies voor blended learning met een mix van boek en de digitale methode. 

Maak je eigen lesmateriaal in een handomdraai

Wil je  je eigen lesmateriaal of toetsvragen aanbieden, bijvoorbeeld om een extra verdiepingsslag te maken op de stof? In de digitale leeromgeving maak je eenvoudig je eigen materialen. Zo vinden jouw leerlingen op één overzichtelijke plek een combinatie van je eigen materiaal met Newton-lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff. 

"Learnbeat helpt mij om meer zicht te krijgen op de leerweg van leerlingen, doordat ik heel goed kan zien welke opgaven ze al gemaakt hebben. En ook hoe goed ze die gemaakt hebben."
Esther Broen
Esther Broen
Canisius College

Wat biedt Newton in Learnbeat?

De eerste drie leerjaren van Newton zijn beschikbaar in Learnbeat voor alle niveau’s van het voortgezet onderwijs. Wat kun je verwachten van deze methode?

Wil je zelf ervaren hoe lesgeven en toetsen met Newton in Learnbeat werkt? Vraag dan een gratis proefaccount aan voor deze methode. 

Bekijk Newton

Beschikbaarheid

Newton is op dit moment beschikbaar voor:

Newton bestellen

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor Newton in Learnbeat. 

Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. 

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652.
Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Tarieven Newton 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

Digitaal in Learnbeat met lesboek

Newton 

€ 34,50

€ 41,80

* Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten over Newton in Learnbeat?

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Newton in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode.

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

"Ik ben positief verrast over de mogelijkheden die de online leeromgeving je kan bieden. We krijgen nu veel meer tools voor didactiek, waarmee we leerlingen weer op een andere manier kunnen laten leren."
Docent Nederlands Eva Doornewaard
Eva Doornewaard
Pantarijn Kesteren

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak NaSk?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?