Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Newton

Newton

NaSk

 • Leerjaar 1 en 2
 • vmbo, havo en vwo
 • Adaptief onderwijs voor het vak NaSk
 • Altijd en overal inzicht in de voortgang per leerling
 • Kies uit het bestaande Newton lesmateriaal of maak je eigen materiaal
Over Newton Bekijk Newton Meer weten

Over Newton in Learnbeat

Adaptief NaSk onderwijs

Met Newton van ThiemeMeulenhoff gaan leerlingen actief aan de slag met natuur- en scheikunde. De methode is opgebouwd volgens het principe ‘ontdekken, begrijpen, beheersen en verdiepen’. In de digitale leeromgeving van Learnbeat volgen leerlingen hun eigen persoonlijke leerroute op maat binnen deze NaSk-methode. Zo leert elke leerling op de manier die bij hem of haar past.  

Kies en varieer met het Newton lesmateriaal zoals jij dat wilt

De NaSk methode Newton van ThiemeMeulenhoff staat als basis in Learnbeat. Als docent haal jij datgene uit de methode dat jij wilt gebruiken en bepaal jij de volgorde. Wil je bijvoorbeeld een hoofdstuk weglaten? Dat regel je met één druk op de knop.

Ook kies je zelf de media: wil je het Newton lesboek gebruiken of Newton alleen digitaal inzetten in de  elektronische leeromgeving van Learnbeat? Of kies voor blended learning met een mix van boek en de digitale methode. 

Maak je eigen lesmateriaal in een handomdraai

Wil je  je eigen lesmateriaal of toetsvragen aanbieden, bijvoorbeeld om een extra verdiepingsslag te maken op de stof? In de digitale leeromgeving maak je eenvoudig je eigen materialen. Zo vinden jouw leerlingen op één overzichtelijke plek een combinatie van je eigen materiaal met Newton-lesmateriaal van ThiemeMeulenhoff. 

“Learnbeat helpt mij om meer zicht te krijgen op de leerweg van leerlingen, doordat ik heel goed kan zien welke opgaven ze al gemaakt hebben. En ook hoe goed ze die gemaakt hebben.”
logo Canisius College
Esther Broen
Docent scheikunde

Bekijk Newton

Wat biedt Newton in Learnbeat?

De eerste drie leerjaren van Newton zijn beschikbaar in Learnbeat voor alle niveau’s van het voortgezet onderwijs. Wat kun je verwachten van deze methode?

 • De vaste opbouw "Ontdekken-begrijpen-beheersen-verdiepen" door alle leerjaren en niveau's
 • Leren op maat door de vele keuze- en differentiatiemogelijkheden
 • Doorlopende didactische lijn naar de tweede fase
 • Unieke combinatie mogelijk van Newton lesmateriaal en eigen materiaal van de docent
 • Digitaal, met een boek of blended leren mogelijk

Wil je zelf ervaren hoe lesgeven en toetsen met Newton in Learnbeat werkt? Vraag dan een gratis proefaccount aan voor deze methode. 

Meer weten over Newton in Learnbeat? 

Demonstratie op jouw school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Newton in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Direct bestellen

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

sales-team-learnbeat

Tarieven Newton 2020/2021

Kosten zijn per leerling per jaar.

 • Prijzen kunnen afwijken voor specifieke niveaus.

Ontdekt Newton in Learnbeat

Interessante blogs