Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   LWEO Bedrijfeconomie Adaptief

LWEO Bedrijfseconomie Adaptief

Bedrijfseconomie

Over LWEO BE Adaptief bovenbouw

Digitale lesmethode voor bedrijfseconomie in de bovenbouw

De methode Adaptief voor bovenbouw havo of vwo is een volledig digitale adaptieve methode. Deze bestaat uit de complete leerstof en de (open) opgaven van de papieren LWEO-lesbrieven. Ook alle opdrachten uit AdaptiefToets zijn opgenomen. De leerlingen maken alle opdrachten in het systeem en kijken ze zelf na. In Learnbeat’s digitale leeromgeving kunnen leerlingen per lesbrief digitaal extra oefenen met het vak bedrijfseconomie. Op ieder antwoord wordt feedback gegeven.

Varieer met lesmateriaal en houd het overzichtelijk

De methode LWEO BE Adaptief staat als basis lesmethode in Learnbeat. Wil je een paragraaf overslaan, de volgorde veranderen of juist extra aandacht besteden aan een onderwerp. Geen probleem. Binnen de auteursomgeving maak je in een handomdraai je eigen lesmateriaal en toetsvragen. Voeg ze toe en de leerlingen krijgen al het lesmateriaal aangeboden op een vaste plek, in een vaste structuur.

"Het automatisch nakijken van meerkeuzevragen scheelt mij veel werk. Zo ben ik sneller en efficiënter met nakijken en dat betekent ook dat leerlingen sneller hun cijfers hebben."
Logo rond - Christelijk Gymnasium Utrecht
Wim van der Kamp
Docent economie

De digitale methode voor bedrijfseconomie

Adaptief bovenbouw is een digitale methode voor de bovenbouw. Leerlingen en docenten kunnen hier op elk type device mee werken. De methode behandelt alle domeinen van het vak bedrijfseconomie. Pas dit lesmateriaal aan naar eigen wens met en neem digitaal toetsen af.

Wil je zelf ervaren hoe LWEO Adaptief voor de bovenbouw in Learnbeat werkt? Vraag dan direct je gratis proefaccount aan, je zit nergens aan vast:

Bekijk LWEO BE Adaptief

Beschikbaarheid

LWEO BE Adaptief bovenbouw is op dit moment beschikbaar voor:

Meer informatie

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 020 – 67 00 270 of [email protected]

Tarieven LWEO BE Adaptief 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

LWEO BE Adaptief bovenbouw

€ 26,30 (havo)
€ 23,80 (vwo)

* Prijzen zijn af-fabriek.

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak economie?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?