Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Leswijs Nederlands

Leswijs Nederlands

Nederlands

Over Leswijs Nederlands Bekijk Leswijs Nederlands Meer weten

Over Leswijs Nederlands

Leswijs Nederlands is de complete methode Nederlands in Learnbeat. 

Motiveer je leerlingen

Leswijs Nederlands gelooft dat leren beter gaat als dat wat je leert interessant en relevant is. Daarom staan in Leswijs Nederlands veel afwisselende en realistische opdrachten in echte leerlingentaal en mag de leerling zelf kiezen met welke zakelijke teksten hij aan de gang gaat.
De leerling kan zowel vanuit de theorie als vanuit de opdrachten starten. Samen met de heldere (eind)doelen en het complete en overzichtelijke handboek wordt leren leuk.

Bepaal zelf hoe je jouw lessen vorm geeft 

Leswijs Nederlands biedt een complete leerlijn. Jij bepaalt als docent zelf hoe je de lesstof aanbiedt: digitaal, met lesboeken of een mix. Zo kun je kiezen uit een lineaire, modulaire of adaptieve lesopbouw. 

Elke leerling een persoonlijke leerroute

Door inzicht in de voortgang en het ruime aanbod aan extra oefeningen en plusopdrachten, kun je elke leerling een leerroute op maat bieden.

videoplayer-Wim-Koster-Leswijs-Nederlands
Video afspelen

Bekijk Leswijs Nederlands

Wat biedt deze digitale methode voor Nederlands?

Leswijs Nederlands gelooft dat leren beter gaat als dat wat je leert interessant en relevant is. De digitale leeromgeving Learnbeat biedt docenten en leerlingen mogelijkheden voor differentiatie en maatwerk in leren en lesgeven:

Wil je zelf eens rustig door Leswijs Nederlands heen bladeren? Vraag hier een beoordelingsexemplaar aan van zowel de boeken als de digitale proefaccount. Wil je direct een kijkje nemen in de digitale versie van Leswijs Nederlands in Learnbeat? Vraag hier vrijblijvend een proefaccount aan.