Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Via Latina

Via Latina

Latijn
Logo Hermaoin

Over Via Latina, Taal en cultuur van de Romeinen

Latijn leren in Rome

De eerste stappen in het Latijn worden in Via Latina gezet aan de hand van een avonturenverhaal, waarin de twee hoofdpersonen Quintus en Flavia elkaar na een lange scheiding terugvinden. Dit fictieve verhaal speelt ten tijde van keizer Hadrianus in Rome, maar een aantal voorvallen brengt de leerling ook naar verschillende plaatsen in de provincie.


Vul Via Latina aan met je eigen lesmateriaal

De lesmethode Via Latina staat als basis in de digitale leeromgeving van Learnbeat. Hier voeg je als docent eenvoudig je eigen lesmateriaal of toetsvragen aan toe in de handige auteursomgeving. Je hebt als docent de vrijheid om de volgorde van de basismethode aan te passen. Wil je een bepaald element weglaten of op een andere manier behandelen? Ook dat pas je eenvoudig aan met Learnbeat.


Hoe staan de leerlingen ervoor?

Dankzij de digitale leeromgeving van Learnbeat heb je als docent altijd inzicht in de voortgang per leerling en klas. Wie heeft zijn huiswerk gemaakt en hoeveel procent van de vragen zijn goed beantwoord? Welke onderwerpen behoeven nog extra aandacht? De overzichtelijke dashboards van Learnbeat geven in een oogopslag antwoord op deze vragen.

"De ontwikkeling en voortgang van elke leerling is heel goed zichtbaar in Learnbeat. Als docent kun je daardoor precies zien wie ergens moeite mee heeft en welke leerling misschien een hoger niveau aankan."
quotes-odile-vinke
Odile Vinke
Roelof van Echten College

Wat biedt deze digitale methode Latijn?

Met Via Latina in Learnbeat geef je les met een gedegen methode voor het vak Latijn. Dankzij de digitale leeromgeving profiteer je van een aantal voordelen die alleen een lesboek niet biedt:

Wil je zelf ervaren hoe Via Latina in Learnbeat werkt? Vraag dan hier een gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vast zit:

Bekijk Via Latina

Beschikbaarheid

Via Latina is op dit moment beschikbaar voor:

Meer weten over Via Latina in Learnbeat?

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 030 268 15 55 of [email protected].

Tarieven Via Latina 24/25

Een digitale licentie voor Via Latina kost €14,75.
Kosten zijn per leerling per jaar.

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak Latijn?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?