Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Disco

Disco

Latijn

Over Disco Bekijk Disco Meer weten

Over Disco

Interactief Latijn Leren

Met Disco gaan leerlingen actief aan de slag met Latijn. De samenstellers hebben vertaaldidactiek centraal gezet: dat komt neer op veel werken met teksten en een actieve verwerking van de grammatica. Door de directe feedback die Learnbeat biedt kunnen leerlingen goed zelfstandig werken. Daarbij kunnen leerlingen adaptief oefenen met woordenschat en grammatica.

Creër je eigen leerlijn

Disco bestaat uit 59 lessen, bestemd voor de leerjaren 1 tot en met 3. Wat je in welk leerjaar behandelt kun je als docent zelf bepalen. Voor je klassen zet je steeds alleen datgene klaar waar de leerlingen ook daadwerkelijk mee aan de slag gaan. Bovendien kun je de lesmethode aanvullen met eigen materiaal in de vorm van extra oefeningen, klassikale uitleg van complexe grammatica, (diagnostische) toetsen, of extra aandacht voor cultuur en geschiedenis.

“De ontwikkeling en voortgang van elke leerling is heel goed zichtbaar in Learnbeat. Als docent kun je daardoor precies zien wie ergens moeite mee heeft en welke leerling misschien een hoger niveau aankan.”
Logo Roelof Van Echten College
Odile Vinke
Docent Engels

Bekijk Disco

Wat biedt Disco in Learnbeat?

De eerste 30 lessen van Disco zijn inmiddels in Learnbeat beschikbaar – ruim voldoende om in het eerste leerjaar mee aan de slag te gaan. De lessen zijn steeds als volgt opgebouwd:

Vraag een demo aan van Disco en je ontvangt toegang tot de lessen 4-7, zodat je de kans krijgt om het materiaal en de mogelijkheden van Learnbeat rustig te bekijken.