Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Leswijs Geschiedenis

Leswijs

Geschiedenis

Over Leswijs Geschiedenis Bekijk Leswijs Geschiedenis Meer weten

Over Leswijs Geschiedenis

Dé methode geschiedenis voor de onderbouw

Leswijs Geschiedenis is de complete methode voor de onderbouw van het vmbo-t / havo. De lesmethode geschiedenis behandelt de tien tijdvakken van het eindexamenvak geschiedenis op aansprekende en overzichtelijke wijze. Er is veel aandacht voor verdieping en toepassing.

Flexibel indelen en aanvullen met eigen materiaal

Leswijs Geschiedenis is flexibel in te delen naar de wensen die jij stelt aan een methode. Schuif zelf eenvoudig met de hoofdstukken in Learnbeat. Maak eenvoudig je eigen lesmateriaal en toetsvragen, zoals filmpjes en bronnen. Jij bepaalt als docent geschiedenis de samenstelling en volgorde van je lessen en lesmateriaal. 

Differentiatie en gepersonaliseerd geschiedenis leren in Learnbeat

Leswijs Geschiedenis biedt extra verdieping in de vorm van oefenvragen en een begrippenlijst. Dankzij de digitale adaptieve leeromgeving van Learnbeat, kan elke leerling op zijn eigen niveau aan de slag met het vak geschiedenis. De docent houdt via de dashboards altijd zicht op de activiteit en scores per leerling en klas. 

“Door te werken met Learnbeat, zijn 3 uitdagingen opgelost: de huiswerkcontrole, differentiëren en ik ben veel sneller klaar met nakijken.”
Logo Thorbecke Voortgezet Onderwijs
Marloes Korsten
Docent geschiedenis

Bekijk Leswijs Geschiedenis

Wat biedt deze Blended Learning methode voor geschiedenis?

Leswijs Geschiedenis behandelt op overzichtelijke wijze de tien tijdvakken. Deze methode voor het vak geschiedenis, beschikbaar in Learnbeat en als boek, is uniek vanwege:

Wil je Leswijs Geschiedenis in Learnbeat beter bekijken? Vraag een proefaccount aan en ontdek de mogelijkheden. Je zit nergens aan vast: