Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Leswijs geschiedenis

Over Leswijs Bekijk Leswijs Leswijs proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Dé methode geschiedenis voor gepersonaliseerd leren

Leswijs Geschiedenis is de complete methode voor de onderbouw van het vmbo-t / havo. De lesmethode geschiedenis behandelt de tien tijdvakken van het eindexamenvak geschiedenis op aansprekende en overzichtelijke wijze, met veel aandacht voor verdieping en toepassing.

Leswijs Geschiedenis is flexibel in te delen naar de wensen die jij stelt aan een methode. Schuif zelf met hoofdstukken en voeg je eigen filmpjes en bronnen toe. Jij bepaalt de samenstelling en volgorde. 

  • Veel extra opdrachten, oefentoetsen, toetsmateriaal, presentaties en filmpjes
  • Geschreven door een team van docenten en historici
  • Combinatie reproductieve, toepassingsgerichte en inzichtvragen

Bekijk Leswijs geschiedenis

Leswijs Geschiedenis behandelt op overzichtelijke wijze de tien tijdvakken. De lesboeken worden op maat gedrukt; jij bepaalt de samenstelling en volgorde, inclusief toetsmateriaal en presentaties. Zo kun je leren op niveau, met duidelijke uitleg en uitdagende opdrachten. 

Leswijs geschiedenis is beschikbaar voor:

  • vmbo-t en havo
  • leerjaar 1 en 2

Benieuwd naar Leswijs geschiedenis?

Leswijs geschiedenis proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

 Er zit heel veel oefenstof in Learnbeat. Als een leerling iets moeilijk vindt, kan hij extra oefenen in een persoonlijk leerroute. Het programma is heel adaptief.’

– Sanne Klaver, docent op het Pleysier College Westerbeek

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

  • Compleet digitaal €20
  • Compleet digitaal €26

*   Prijzen zijn af-fabriek

**  Leswijs geschiedenis is onderdeel van de Learnbeat Premium Licentie. Voor €35 per leerling per jaar kun je gebruik maken van ruim 30 verschillende lesmethodes. Meer weten?

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met Leswijs geschiedenis op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854