Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Leswijs Geschiedenis

Leswijs

Geschiedenis

Over Leswijs Geschiedenis

Dé methode geschiedenis voor de onderbouw

Leswijs Geschiedenis is de complete methode voor de onderbouw van het vmbo-t / havo. De lesmethode geschiedenis behandelt de tien tijdvakken van het eindexamenvak geschiedenis op aansprekende en overzichtelijke wijze. Er is veel aandacht voor verdieping en toepassing.

Flexibel indelen en aanvullen met eigen materiaal

Leswijs Geschiedenis is flexibel in te delen naar de wensen die jij stelt aan een methode. Schuif zelf eenvoudig met de hoofdstukken in Learnbeat. Maak eenvoudig je eigen lesmateriaal en toetsvragen, zoals filmpjes en bronnen. Jij bepaalt als docent geschiedenis de samenstelling en volgorde van je lessen en lesmateriaal. 

Differentiatie en gepersonaliseerd geschiedenis leren in Learnbeat

Leswijs Geschiedenis biedt extra verdieping in de vorm van oefenvragen en een begrippenlijst. Dankzij de digitale adaptieve leeromgeving van Learnbeat, kan elke leerling op zijn eigen niveau aan de slag met het vak geschiedenis. De docent houdt via de dashboards altijd zicht op de activiteit en scores per leerling en klas. 

"Door te werken met Learnbeat, zijn 3 uitdagingen opgelost: de huiswerkcontrole, differentiëren en ik ben veel sneller klaar met nakijken."
Marloes Korsten docent geschiedenis werkt met Learnbeat op het Thorbecke VO Rotterdam
Marloes Korsten
Thorbecke VO

Wat biedt deze Blended Learning methode voor geschiedenis?

Leswijs Geschiedenis behandelt op overzichtelijke wijze de tien tijdvakken. Deze methode voor het vak geschiedenis, beschikbaar in Learnbeat en als boek, is uniek vanwege:

Wil je Leswijs Geschiedenis in Learnbeat beter bekijken? Vraag een proefaccount aan en ontdek de mogelijkheden. Je zit nergens aan vast:

Bekijk Leswijs Geschiedenis

Beschikbaarheid

Leswijs Geschiedenis is op dit moment beschikbaar voor:

Meer weten over Leswijs Geschiedenis in Learnbeat?

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Leswijs Geschiedenis in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode.

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Tarieven 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat met lesboek – leerjaar 2

Digitaal in Learnbeat met lesboek –
leerjaar 1,2

Leswijs Geschiedenis

€ 13,50

€ 22,50

* Prijzen zijn af-fabriek.

Leswijs Geschiedenis bestellen

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor Leswijs Geschiedenis in Learnbeat. 

Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. 

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

"Ik vind het vooral mooi dat ik in Learnbeat een heel goed overzicht heb op wat een leerling doet, wat zijn resultaten zijn en waar ie mee bezig is."
Wim Koster
Wim Koster
Roelof van Echten College

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak geschiedenis?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?