Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   LWEO  Oefen Adapt

LWEO Oefen Adapt

Economie

Over LWEO Oefen Adapt

Digitaal oefentoetssysteem voor economie in de bovenbouw

Op zoek naar extra oefenopgaven bij de reguliere LWEO-lesbrievenmethode? Kies dan voor het oefentoetssysteem Oefen Adapt havo bovenbouw of Oefen Adapt vwo bovenbouw in Learnbeat. In deze digitale leeromgeving kunnen leerlingen extra oefenen met het vak economie. Dat kan per lesbrief, per hoofdstuk of per onderwerp.

Inzicht in voortgang en resultaten

De digitale leeromgeving heeft overzichtelijke dashboards waarin de voortgang en de scores per leerling en klas in één oogopslag duidelijk worden. Leerlingen zien ook hun eigen voortgang wat extra motiverend werkt. Het leerniveau waarop leerlingen scoren is voor zowel leerling als docent duidelijk. De docent kan de inhoud van zijn lessen hierop afstemmen, of gepersonaliseerde leerroutes inrichten. 

Varieer met lesmateriaal en bewaar overzicht

Het oefentoetssysteem LWEO Oefen Adapt staat in Learnbeat. De docent bepaalt wat de leerling te zien krijgt en kan ook makkelijk eigen opdrachten toevoegen. Leerlingen krijgen al het lesmateriaal aangeboden op een vaste plek in een bekende structuur. 

"Het automatisch nakijken van meerkeuzevragen scheelt mij veel werk. Zo ben ik sneller en efficiënter met nakijken en dat betekent ook dat leerlingen sneller hun cijfers hebben."
Logo rond - Christelijk Gymnasium Utrecht
Wim van der Kamp
Docent economie

Wat biedt dit oefenproduct voor economie in Learnbeat?

Oefen Adapt bovenbouw vult de reguliere havo- en vwo methode voor de bovenbouw aan met extra oefening en zelf-testen. Leerlingen krijgen op elk antwoord feedback en zien per hoofdstuk wat ze wel- en niet beheersen. Als docent kun je zelf je eigen lesmateriaal toevoegen en van elke leerling de voortgang en scores volgen.

Wil je eens rustig bekijken hoe Oefen Adapt in Learnbeat werkt? Vraag dan hier je gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vastzit. 

Bekijk LWEO Oefen Adapt

Beschikbaarheid

LWEO Oefen Adapt is op dit moment beschikbaar voor:

Meer informatie

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 020 – 67 00 270 of [email protected]

Tarieven LWEO Adapt 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

LWEO Oefen Adapt

€ 4,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak economie?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?