Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   LWEO Oefen Adapt

LWEO Oefen Adapt

Economie

vmbo, havo, vwo

  • Adaptief oefenen voor economie in de bovenbouw
  • Praktische aanvulling op reguliere LWEO methode
  • Ontwikkeld dóór docenten vóór docenten
Over LWEO Oefen Adapt Bekijk LWEO Oefen Adapt Meer weten

Over LWEO Oefen Adapt bovenbouw

Digitaal oefentoetssysteem voor economie in de bovenbouw

Op zoek naar extra oefenopgaven bij de reguliere LWEO-lesbrievenmethode? Kies dan voor het oefentoetssysteem Oefen Adapt havo bovenbouw of Oefen Adapt vwo bovenbouw in Learnbeat. In deze digitale leeromgeving kunnen leerlingen extra oefenen met het vak economie. Dat kan per lesbrief, per hoofdstuk of per onderwerp.

Inzicht in voortgang en resultaten

De digitale leeromgeving heeft overzichtelijke dashboards waarin de voortgang en de scores per leerling en klas in één oogopslag duidelijk worden. Leerlingen zien ook hun eigen voortgang wat extra motiverend werkt. Het leerniveau waarop leerlingen scoren is voor zowel leerling als docent duidelijk. De docent kan de inhoud van zijn lessen hierop afstemmen, of gepersonaliseerde leerroutes inrichten. 

Varieer met lesmateriaal en bewaar overzicht

Het oefentoetssysteem LWEO Oefen Adapt staat in Learnbeat. De docent bepaalt wat de leerling te zien krijgt en kan ook makkelijk eigen opdrachten toevoegen. Leerlingen krijgen al het lesmateriaal aangeboden op een vaste plek in een bekende structuur. 

“Het mooie vind ik dat ik mijn leerlingen kan volgen. Ik zie precies hoe ver ze zijn, wat ze goed doen en welke fouten ze maken. Daardoor kan ik de leerlingen gericht helpen.”
RGO Middelharnis
René Stellingwerff
RGO Middelharnis

Bekijk LWEO Oefen Adapt

Wat biedt dit oefenproduct voor economie in Learnbeat?

Oefen Adapt bovenbouw vult de reguliere havo- en vwo methode voor de bovenbouw aan met extra oefening en zelf-testen. Leerlingen krijgen op elk antwoord feedback en zien per hoofdstuk wat ze wel- en niet beheersen. Als docent kun je zelf je eigen lesmateriaal toevoegen en van elke leerling de voortgang en scores volgen.

 

Wil je eens rustig bekijken hoe Oefen Adapt in Learnbeat werkt? Vraag dan hier je gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vastzit. 

Meer weten over Oefen Adapt in Learnbeat?

Demonstratie op je school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over LWEO Oefen Adapt in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Bestellen? Mail ons op startenmet@learnbeat.nl of bel (020) 70 09 854.

Sales bij Learnbeat

Tarieven

Tarieven LWEO Oefen Adapt 2020/2021

Kosten zijn per leerling per jaar.

economie-methode-lweo oefen adapt-learnbeat-tarieven-2020:2021

LWEO Oefen Adapt gratis en vrijblijvend proberen?

Interessante blogs