Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   LWEO  Oefen Adapt

LWEO Oefen Adapt

Economie

vmbo, havo, vwo

  • Adaptief oefenen voor economie in de bovenbouw
  • Praktische aanvulling op reguliere LWEO methode
  • Ontwikkeld dóór docenten vóór docenten
Over LWEO Adapt Bekijk LWEO Adapt Meer weten

Over LWEO Oefen Adapt bovenbouw

Digitaal oefentoetssysteem voor economie in de bovenbouw

Op zoek naar extra oefenopgaven bij de reguliere LWEO-lesbrievenmethode? Kies dan voor het oefentoetssysteem Oefen Adapt havo bovenbouw of Oefen Adapt vwo bovenbouw in Learnbeat. In deze digitale leeromgeving kunnen leerlingen extra oefenen met het vak economie. Dat kan per lesbrief, per hoofdstuk of per onderwerp.

Inzicht in voortgang en resultaten

De digitale leeromgeving heeft overzichtelijke dashboards waarin de voortgang en de scores per leerling en klas in één oogopslag duidelijk worden. Leerlingen zien ook hun eigen voortgang wat extra motiverend werkt. Het leerniveau waarop leerlingen scoren is voor zowel leerling als docent duidelijk. De docent kan de inhoud van zijn lessen hierop afstemmen, of gepersonaliseerde leerroutes inrichten. 

Varieer met lesmateriaal en bewaar overzicht

Het oefentoetssysteem LWEO Oefen Adapt staat in Learnbeat. De docent bepaalt wat de leerling te zien krijgt en kan ook makkelijk eigen opdrachten toevoegen. Leerlingen krijgen al het lesmateriaal aangeboden op een vaste plek in een bekende structuur. 

“Het automatisch nakijken van meerkeuzevragen scheelt mij veel werk. Zo ben ik sneller en efficiënter met nakijken en dat betekent ook dat leerlingen sneller hun cijfers hebben.”
Wim van der Kamp
Docent economie

Bekijk LWEO Oefen Adapt

Wat biedt dit oefenproduct voor economie in Learnbeat?

Oefen Adapt bovenbouw vult de reguliere havo- en vwo methode voor de bovenbouw aan met extra oefening en zelf-testen. Leerlingen krijgen op elk antwoord feedback en zien per hoofdstuk wat ze wel- en niet beheersen. Als docent kun je zelf je eigen lesmateriaal toevoegen en van elke leerling de voortgang en scores volgen.

Wil je eens rustig bekijken hoe Oefen Adapt in Learnbeat werkt? Vraag dan hier je gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vastzit. 

Meer weten over LWEO Adapt

Demonstratie op jouw school

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 020 – 67 00 270 of postbus@lweo.nl

Tarieven LWEO Adapt 2020/2021

Kosten zijn per leerling per jaar.

LWEO Oefen Adapt gratis en vrijblijvend proberen?

Interessante blogs