Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   LWEO Adapt bovenbouw

LWEO Adapt bovenbouw

Economie

havo, leerjaar 4 en 5
vwo, leerjaar 4, 5 en 6

  • Samen actief aan de slag met concrete leerdoelen
  • Gepersonaliseerd leren voor het vak economie
  • Eenvoudig eigen lesmateriaal maken en toevoegen
Over LWEO Adapt Bekijk LWEO Adapt Meer weten

Over de methode LWEO Adapt bovenbouw

Digitale lesmethode voor economie in de bovenbouw

De methode Adapt voor bovenbouw havo of vwo is een volledig digitale adaptieve methode. Deze bestaat uit de complete leerstof en de (open) opgaven van de papieren LWEO-lesbrieven. Ook alle opdrachten uit Oefen Adapt zijn opgenomen. De leerlingen maken alle opdrachten in het systeem en kijken ze zelf na. In Learnbeat’s digitale leeromgeving kunnen leerlingen per lesbrief digitaal extra oefenen met het vak economie. Op ieder antwoord wordt feedback gegeven.

Inzicht in de voortgang en resultaten

De digitale leeromgeving heeft handige dashboards waarin de voortgang en de scores per leerling en klas in één oogopslag duidelijk worden. Leerlingen zien ook hun eigen voortgang, wat ze extra motiveert om aan de slag te gaan. Het leerniveau waarop leerlingen scoren is voor zowel leerling als docent duidelijk. De docent kan de inhoud van zijn lessen hierop afstemmen, of  gepersonaliseerde leerroutes inrichten. 

Varieer met lesmateriaal en houd het overzichtelijk

De methode economie LWEO Adapt staat als basis lesmethode in Learnbeat. Wil je een paragraaf overslaan, de volgorde veranderen of juist extra aandacht besteden aan een onderwerp. Geen probleem. Binnen de auteursomgeving maak je in een handomdraai je eigen lesmateriaal en toetsvragen. Voeg ze toe en de leerlingen krijgen al het lesmateriaal aangeboden op een vaste plek, in een vaste structuur. 

“De diversiteit aan opdrachtmogelijkheden in Learnbeat is enorm. Die afwisseling is leuk voor leerlingen.”
RGO Middelharnis
Michael Dekkerop
Docent economie, RGO Middelharnis

Bekijk LWEO Adapt bovenbouw

De digitale methode voor economie

Adapt bovenbouw is een digitale methode voor de bovenbouw. Leerlingen en docenten kunnen hier op elk type device mee werken. De methode behandelt alle kernconcepten voor het vak economie. Pas dit lesmateriaal aan naar eigen wens met en neem digitaal toetsen af. 

Wil je zelf ervaren hoe LWEO Adapt voor de bovenbouw in Learnbeat werkt? Vraag dan direct je gratis proefaccount aan, je zit nergens aan vast:

Meer weten over LWEO Adapt in Learnbeat?

Demonstratie op je school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over deze methode voor economie in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden in Learnbeat. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Bestellen? Mail ons op startenmet@learnbeat.nl of bel (020) 70 09 854. Ook voor proefmateriaal kun je hier terecht.

Sales bij Learnbeat

Tarieven

Tarieven LWEO Adapt 2020/2021

Kosten zijn per leerling per jaar.

economie-methode-lweo adapt bovenbouw-learnbeat-tarieven-2020:2021

Maak kennis met LWEO Adapt in Learnbeat

Interessante blogs