Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   LWEO Adapt bovenbouw

Over LWEO Adapt Bekijk LWEO Adapt LWEO Adapt proberen Veelgestelde vragen

LWEO Adapt

LWEO Adapt bovenbouw


Op zoek naar extra oefenopgaven voor uw leerlingen bij de LWEO-lesbrievenmethode? Wilt u meer inzicht krijgen in de voortgang van uw leerlingen? Kies voor het oefentoetssysteem Adapt havo bovenbouw.

Leerlingen kunnen per lesbrief digitaal extra oefenen. Het leerniveau waarop leerlingen scoren is voor de leerling en de docent duidelijk. Als docent hebt u inzicht in de voortgang van de groep en van iedere leerling afzonderlijk. Ook kunt u uw eigen materiaal toevoegen aan de methode.

  • Samen actief aan de slag met concrete leerdoelen (can do)
  • Alle voordelen van digitaal werken. Van leren op maat en digitaal toetsen tot online quizjes en spraaktechnologie
  • Laagdrempelig arrangeren en toevoegen van eigen materiaal

Bekijk LWEO Adapt bovenbouw

Adapt bovenbouw is een digitaal adaptief toetssysteem, dat de LWEO heeft uitgebracht als aanvulling op de reguliere havo- en vwo-methode.

  • havo, leerjaar 4 en 5
  • vwo, leerjaar 4, 5 en 6
  • 4 euro (incl. 21% btw) per leerling per schooljaar

* Prijzen zijn af-fabriek.

Benieuwd naar LWEO Adapt bovenbouw?

LWEO Adapt bovenbouw proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

 Er zit heel veel oefenstof in Learnbeat. Als een leerling iets moeilijk vindt, kan hij extra oefenen in een persoonlijk leerroute. Het programma is heel adaptief.’

– Sanne Klaver, docent op het Pleysier College Westerbeek

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met LWEO Adapt bovenbouw op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854