Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   LWEO Adapt 3e klas

Over LWEO Adapt Bekijk LWEO Adapt LWEO Adapt proberen Veelgestelde vragen

LWEO Adapt

LWEO Adapt 3e klas

Wilt u in de onderbouw volledig digitaal werken met een adaptieve economiemethode? Dat kan met Adapt 3e klas.

Leerlingen komen in aanraking met de eerste beginselen van het vak economie en bedrijfseconomie. Leerteksten en oefenopgaven wisselen elkaar af. Maken leerlingen de opgaven niet (zo) goed, dan kunnen ze adaptief oefenen om zo een hoger leerniveau te bereiken.

Als docent hebt u inzicht in de voortgang van de groep en van iedere leerling afzonderlijk. U kunt uw eigen materiaal toevoegen aan de methode. Wilt u de eindtoets ook digitaal afnemen? Dat kan met gesloten en open vragen. 

  • Altijd inzicht in de voortgang en scores van elke leerling
  • Eenvoudig eigen lesmateriaal toevoegen of de samenstelling van de methode aanpassen
  • Zelf bepalen of en hoe je gepersonaliseerd leren wilt inzetten

Bekijk LWEO Adapt 3e klas

Adapt 3e klas is een volledig digitale methode en is te gebruiken op computer, laptop of tablet. De methode is flexibel: voeg je eigen lesmateriaal toe of verander de samenstelling van de methode. Interactieve bronnen en opgaven en de mogelijkheid om adaptief te werken zorgen ervoor dat leerlingen gemotiveerd blijven!

  • havo en vwo, 3e klas
  • €14 per leerling per jaar (compleet digitaal)

*   Prijzen zijn af-fabriek.

Benieuwd naar Adapt 3e klas?

LWEO Adapt 3e klas proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

 Er zit heel veel oefenstof in Learnbeat. Als een leerling iets moeilijk vindt, kan hij extra oefenen in een persoonlijk leerroute. Het programma is heel adaptief.’

– Sanne Klaver, docent op het Pleysier College Westerbeek

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met Adapt 3e klas op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854