Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   LWEO Adapt 3e klas

LWEO Adapt

3e klas  |  Economie

Economie in de 3e klas met LWEO Adapt 

Adaptief aan de slag met de methode voor economie Adapt

Met de methode economie Adapt gaan leerlingen volledig digitaal aan de slag met de eerste beginselen van economie en bedrijfseconomie. De methode is beschikbaar in de digitale leeromgeving van Learnbeat. Hierin wisselen leerteksten en opgaven elkaar af. De meeste opdrachten zijn gesloten, zodat de computer ze na kan kijken. Leerlingen kunnen hierdoor adaptief oefenen en op die manier een hoger leerniveau bereiken.

Inzicht in voortgang en resultaten dankzij de dashboards in Learnbeat

Als docent zie je de voortgang van de groep en van iedere leerling afzonderlijk in de overzichtelijke dashboards. Daarnaast zien leerlingen ook hun eigen voortgang. Dat motiveert ze extra om verder te werken en te oefenen.

Wissel materiaal uit de methode af met eigen lesmateriaal

Als docent economie wil je vrijheid om zelf je les in te delen. Learnbeat’s digitale leeromgeving maakt dit mogelijk. Je kunt eenvoudig de volgorde aanpassen of een onderdeel overslaan. Wil je juist meer aandacht besteden aan een onderwerp? Maak in een handomdraai je eigen lesmateriaal in de auteursomgeving. 

Leerlingen krijgen al het lesmateriaal aangeboden op een vaste plek in een bekende structuur.  

"Het automatisch nakijken van meerkeuzevragen scheelt mij veel werk. Zo ben ik sneller en efficiënter met nakijken en dat betekent ook dat leerlingen sneller hun cijfers hebben."
Logo rond - Christelijk Gymnasium Utrecht
Wim van der Kamp
Docent economie

De digitale methode economie voor leerjaar 3

Adapt 3e klas is een volledig digitale methode en is te gebruiken op computer, laptop of tablet. De methode is flexibel: voeg je eigen lesmateriaal toe of verander de samenstelling van de methode. Interactieve bronnen en opgaven en de mogelijkheid om adaptief te werken, motiveren de leerlingen. Ook digitaal toetsen afnemen is mogelijk; met zowel gesloten als open vragen. 

Wil je Adapt voor leerjaar 3 beter bekijken in Learnbeat? Vraag dan direct een gratis proefaccount aan. je zit nergens aan vast: 

Bekijk LWEO Adapt 3e klas

Beschikbaarheid

LWEO Adapt 3e klas is op dit moment beschikbaar voor:

Meer informatie

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 020 – 67 00 270 of [email protected]

Tarieven LWEO Adapt 24/25

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

LWEO Adapt 3e klas

€ 14,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak economie?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?