Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Leswijs Economie

Over Leswijs Bekijk Leswijs Leswijs proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Dé methode economie voor gepersonaliseerd leren

Leswijs Economie is speciaal ontwikkeld voor de onderbouw van het vwo en havo en vormt een goede voorbereiding op de vakken economie en M&O in de bovenbouw.

Het Lesboek introduceert de acht kernconcepten van het nieuwe examenprogramma, met veel aandacht voor actuele contexten en rekenvaardigheden. Je kunt de volgorde zelf bepalen en de boeken zelf samenstellen aan de hand van jouw voorkeuren.

  • Goede aansluiting bij het bovenbouwprogramma aan de hand van alle kernconcepten.
  • Zowel in boekvorm als digitaal beschikbaar, compleet met leerlingvolgsysteem.
  • Met extra verdiepingsopdrachten, veel extra oefenopgaven, toetsen en smartboardpresentaties bij elke les.

Bekijk Leswijs economie

Leswijs Economie is de complete lesmethode economie voor 3 havo en 3 vwo. Het lesboek introduceert de acht kernconcepten van het nieuwe examenprogramma, met veel aandacht voor actuele contexten en rekenvaardigheden.

Leswijs economie is beschikbaar voor:

  • havo en vwo
  • leerjaar 3

Benieuwd naar Leswijs economie?

Leswijs economie proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Zowel mijn collega als ik zijn zeer te spreken over de methode Leswijs.

– Cees van der Laan, Vossius Gymnasium

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

  • Compleet digitaal €20
  • Folio en digitaal €26

*   Prijzen zijn af-fabriek.

**  Leswijs economie is onderdeel van de Learnbeat Premium Licentie. Voor €35 per leerling per jaar kun je gebruik maken van ruim 30 verschillende lesmethodes. Meer weten?

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met Leswijs economie op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854