Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Leswijs Economie

Leswijs

Economie

Gepersonaliseerd economie leren

Actief aan de slag met economie in de onderbouw

Via Leswijs Economie maken onderbouwleerlingen kennis met de acht kernconcepten van het nieuwe examenprogramma voor economie. De methode behandelt actuele onderwerpen en bevat aansprekende werkvormen, die leerlingen motiveren om zelf aan de slag te gaan met het vak economie.

Wissel Leswijs Economie af met eigen lesmateriaal in één structuur

 Als docent economie bepaal jij zelf de volgorde van het lesmateriaal, zowel die in het lesboek als digitaal in Learnbeat.  Wil je een onderdeel overslaan? Of juist ergens meer aandacht aan besteden? Ook dat kan in de auteursomgeving van Learnbeat. Hier maak je eenvoudig je eigen lesmateriaal. De leerlingen krijgen al het materiaal aangeboden op één overzichtelijke plek in een vaste structuur.

Differentieer en maak gepersonaliseerde leerroutes op maat

De digitale leeromgeving van Learnbeat maakt het mogelijk om te differentiëren en gepersonaliseerd economie te leren. Als docent zie je in de dashboards altijd de voortgang en resultaten per leerling en klas. Vervolgens kun je gepersonaliseerde leerlingen inrichten en de inhoud van je lessen hierop aanpassen. 

“Het automatisch nakijken van meerkeuzevragen scheelt mij veel werk. Zo ben ik sneller en efficiënter met nakijken en dat betekent ook dat leerlingen sneller hun cijfers hebben.”
Wim van der Kamp
Docent economie

Bekijk Leswijs Economie

Wat biedt deze digitale methode voor economie?

Leswijs Economie is de complete lesmethode voor het vak economie. De unieke digitale leeromgeving van Learnbeat biedt jou als docent mogelijkheden voor differentiatie en gepersonaliseerd economie onderwijs. Dit kun je verwachten:

Meer weten over Leswijs Economie in Learnbeat? 

Demonstratie op jouw school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Leswijs Economie in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Anne, Jorn, Josien, Thomas, Elsbeth, Anton en Mandy van Learnbeat

Tarieven Leswijs Economie 2021/2022

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

Digitaal in Learnbeat met lesboek

Leswijs Economie

€ 22,50

€ 27,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor Leswijs Economie in Learnbeat

Bekijk de unieke ISBN ofwel EAN voor Leswijs Economie in Learnbeat
Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Interessante blogs

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?