Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Koers

Koers

Economie

havo leerjaar 4 en 5

vwo leerjaar 4 t/m 6

Dedact Uitgeverij

  • Gemakkelijk lesmateriaal arrangeren of aanvullen met eigen content
  • Up-to-date door de opbouw op basis van de syllabus 2018
  • Methode economie die toewerkt naar het landelijk centraal examen

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Over Koers Bekijk Koers Bestellen

Over Koers

Koers is opgebouwd uit tien hoofdstukken met theorie, bijbehorende vragen en een module examentraining. Iedere paragraaf is voorzien van een presentatie voor de docent. Verder is de methode verrijkt met uitlegfilmpjes. De opdrachten bouwen geleidelijk op naar het niveau van het centraal examen. Leerlingen kunnen gericht oefenen met talloze examenopgaven die zijn bewerkt en d.m.v. metadatering zijn gelabeld naar de verschillende concepten.

“Er zit heel veel oefenstof in Learnbeat. Als een leerling iets moeilijk vindt, kan hij extra oefenen in een persoonlijk leerroute. Het programma is heel adaptief.’”
Logo Pleysier College
Sanne Klaver
Pleysier College Westerbeek

Bekijk Koers

De methode Koers kan volledig digitaal afgenomen worden in Learnbeat. Hierdoor biedt Koers nog meer mogelijkheden om je leerlingen te volgen, gepersonaliseerde leerroutes uit te zetten en leerlingen adaptief te laten oefenen.

  • 21st. Century Skills: Meer aansprekende werkvormen door het gebruik van multimedia.
  • Verdieping: Mogelijkheid tot het arrangeren van de verschillende onderdelen uit de methode en het aanvullen met externe verdiepingsopdrachten.
  • Zelftoetsen: Door gebruik te maken van formatieve toetsen krijgt de leerling meer inzicht in zijn eigen voortgang.
  • Eindtoetsen: Via de Safe-exam browser kan er in Learnbeat gemakkelijk summatief getoetst worden.

Je ontvangt direct een e-mail met je demo.

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_toetsen

Actuele economische concepten

De methode Koers besteed aandacht aan de volgende economische concepten voor de bovenbouw Havo en VWO: De consument & de producent, vraag & aanbod, de perfect werkende markt & de niet perfect werkende markt, ruilen over tijd, samenwerken & onderhandelen, risico & informatie, welvaarten groei en macro economie.

Iconen features_adaptief

Maatwerk door digitaal leren in Learnbeat

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben hiermee altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Iconen features_toets

Formatief en summatief toetsen

De methode Koers is opgebouwd aan de hand van de door de overheid gestelde exameneisen. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Door gebruik te maken van de Safe-exam browser kunnen alle toetsen ook summatief afgenomen en verwerkt worden.

Iconen features_grafiek

Meer inzicht door directe feedback

De digitale methode Koers geeft jou als docent heldere feedback en inzichten per klas of per leerling. Welke leerdoelen verdienen meer aandacht? En hoe scoort jouw leerling ten opzichte van zichzelf of zijn peers? Een groot deel van de opdrachten kan Learnbeat al automatisch voor je nakijken en de resultaten samenvatten in handige overzichten. Dit scheelt de docent veel werk bij het nakijken.

Koers gratis en vrijblijvend proberen?

Bestellen

Demonstratie op je school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Koers te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

Via startenmet@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: startenmet@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Foto's team sales

Tarieven

Tarieven Koers 2018/2019

Kosten zijn per leerling per jaar.

Interessante blogs

GEBRUIKERS-UPDATE

Nieuwe behoeftes, optimalisatie en een veranderend onderwijslandschap zorgen ervoor dat Learnbeat constant in ontwikkeling is. Een digitaal portfolio met video’s, geluidsfragmenten en afbeeldingen is hier een sprekend voorbeeld van. Learnbeat

Lees meer »