Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Koers economie

Over Koers Bekijk Koers Koers proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Optimaal voorbereid op het examen economie met Koers!

Koers is de nieuwe digitale methode economie voor bovenbouw havo en vwo. De methode richt zich op het centraal examen en sluit aan bij de syllabus 2018. Koers is dus de ideale voorbereiding op het examen van jouw leerlingen.

Met Koers direct de meerwaarde van digitaal lesgeven realiseren

De digitale methode Koers geeft jou als docent heldere feedback en inzichten per klas of per leerling. Welke leerdoelen verdienen meer aandacht? Welke niveaus beheerst een leerling? Je kunt zelf het materiaal arrangeren of eigen materiaal toevoegen. Elke leerling kan ook een gepersonaliseerde leerroute volgen.

  • Werkt toe naar het centraal examen.
  • Up-to-date door de opbouw op basis van de syllabus 2018.
  • Alle ruimte om de methode in Learnbeat aan te vullen met eigen materiaal.

Bekijk Koers

Koers is opgebouwd uit tien hoofdstukken met theorie en vragen en een module examentraining. Bij iedere paragraaf is er een presentatie voor de docent. Verder is de methode verrijkt met uitlegfilmpjes. De opdrachten bouwen geleidelijk op naar het niveau van het centraal examen. Leerlingen kunnen gericht oefenen met talloze examenopgaven die zijn bewerkt en gelabeld naar de verschillende concepten.

Koers is beschikbaar voor:

  • havo en vwo
  • leerjaar 4, 5 en 6

Benieuwd naar Koers?

Koers proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

 Er zit heel veel oefenstof in Learnbeat. Als een leerling iets moeilijk vindt, kan hij extra oefenen in een persoonlijk leerroute. Het programma is heel adaptief.’

– Sanne Klaver, docent op het Pleysier College Westerbeek

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

*   Prijzen zijn af-fabriek.

**  Koers is onderdeel van de Learnbeat Premium Licentie. Voor €35 per leerling per jaar kun je gebruik maken van ruim 30 verschillende lesmethodes. Meer weten?

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

‘Koers’ is de nieuwste methode economie voor de bovenbouw van het havo en vwo.

De vakinhoud is concreet opgebouwd aan de hand van de syllabus 2018, waardoor de methode volledig aansluit op het examenprogramma.

Nee, Koers is een complete digitale versie.

De consument, de producent, vraag en aanbod, de perfect werkende markt, de niet perfect werkende markt, ruilen over tijd, samenwerken en onderhandelen, risico en informatie, welvaarten groei en marco economie.

‘Koers’ is beschikbaar voor de bovenbouw van het havo en vwo.

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met Koers op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854