Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   GO21_

GO21_

Digitale geletterdheid

Over GO21_

De digitale maatschappij, daar moet een leerling op worden voorbereid  

Jongeren zijn ontzettend handig met hun mobiele telefoon. Maar dat betekent niet vanzelfsprekend dat ze daadwerkelijk digitaal geletterd zijn. Het vak digitale geletterdheid maakt de leerling meer bewust van de voor- en nadelen van de verschillende digitale functies. En brengt de leerling vaardigheden bij die nodig zijn om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt van de eenentwintigste eeuw.

Gepersonaliseerd digitaal wijs met GO21_ 

Met de methode GO21_ gaan de leerlingen volledig digitaal en zelfstandig aan de slag met digitale geletterdheid. GO21_ biedt meer dan 120 lessen, die op een groot aantal scholen zijn beproefd. De opdrachten zijn de leidraad van de methode en worden aangevuld met theorie en video’s. Omdat de opdrachten automatisch worden nagekeken, kan elke leerling in zijn of haar eigen tempo zich de lesstof eigen maken en een hoger leerniveau bereiken. 

"Ik ben positief verrast over de mogelijkheden die de online leeromgeving je kan bieden. We krijgen nu veel meer tools voor didactiek, waarmee we leerlingen weer op een andere manier kunnen laten leren."
Docent Nederlands Eva Doornewaard
Eva Doornewaard
Pantarijn Kesteren

Wat biedt GO21_ in Learnbeat?

GO21_ biedt aansprekende en vernieuwende lesmodules die aansluiten bij de veranderende maatschappij. Digitale geletterdheid is een combinatie van vier basisvaardigheden die GO21_ heeft ondergebracht in vier doorlopende leerlijnen voor leerjaar 1-3:

Benieuwd naar GO21_ in Learnbeat? Bekijk de methode in een Learnbeat proefaccount. Vraag hem hier gratis aan, zonder dat je ergens aan vast zit.

Bekijk GO21_ in Learnbeat

Flexibiliteit voor de docent

De docent heeft voortdurend inzicht in de voortgang van de klas en daarnaast van iedere individuele leerling. Hierdoor is het voor de docent mogelijk om op individuele basis feedback/feedforward te geven waar nodig.

Ook kan de docent de les zo aanpassen dat het bij zijn of haar eigen manier van lesgeven past. Een lesonderdeel kan worden overgeslagen, eigen materiaal kan worden toegevoegd en de volgorde van de les kan worden aangepast.

Door de software van Learnbeat en het lesmateriaal GO21_ te bundelen maken we gepersonaliseerd leren voor leerlingen mogelijk op het gebied van digitale geletterdheid. Digitale geletterdheid in 21ste-eeuwse vaardigheden is essentieel om leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst.

Video afspelen

Meer weten over GO21_?

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 070 – 205 91 40 of [email protected].

Tarieven GO21_ 21/22

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

GO21_ alle modules

€ 14,95

GO21_ per module

€ 5,95

* Prijzen zijn af-fabriek.

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?