Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Leswijs Biologie

Over Leswijs Bekijk Leswijs Leswijs proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Leswijs Biologie is het digitale werkboek met gepersonaliseerde oefening op het juiste niveau. Leswijs Biologie is beschikbaar voor de onderbouw van het vwo, havo en vmbo-tl.

De werkboeken, presentaties, practica en toetsen zijn zowel digitaal als in boekvorm beschikbaar en sluiten aan bij je huidige lesboek. De vraagvormen in Leswijs Biologie zijn creatief en uitdagend. De toepassingsvragen gaan over relevante biologische contexten, waardoor het concept-context onderwijs optimaal tot zijn recht komt.

  • Heldere didactische structuur en opzet.
  • Digitale werkboek met uitdagende opdrachten.
  • Inclusief toetsmateriaal, presentaties, activerende werkvormen en practica.

Bekijk Leswijs biologie

De werkboeken, presentaties, practica en toetsen van Leswijs biologie zijn zowel digitaal als in boekvorm beschikbaar.

  • vmbo-t, havo en vwo
  • leerjaar 1 en 2

Benieuwd naar Leswijs biologie?

Leswijs biologie proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Mijn collega’s en ik zijn heel enthousiast over Leswijs! Het ziet er ontzettend mooi uit. Daarnaast vind ik de vragen uitdagend en je krijgt een beter inzicht in de resultaten van de individuele leerling. programma is heel adaptief.’

– Laura Zantinge, Westeringse Veld College

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

  • Compleet digitaal €20
  • Folio en digitaal €26

*   Prijzen zijn af-fabriek.

**  Leswijs biologie is onderdeel van de Learnbeat Premium Licentie. Voor €35 per leerling per jaar kun je gebruik maken van ruim 30 verschillende lesmethodes. Meer weten?

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met Leswijs biologie op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854