Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Aardrijkskunde De Geo

Over De Geo Bekijk De Geo De Geo proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Het beste van twee werelden: de Geo in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als De Geo te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat. Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van De Geo in Learnbeat getest door meer dan 20 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om De Geo vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

  • Adaptief werken op leerdoelen
  • Inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat
  • Arrangeren en klaarzetten van maatwerk leerroutes
  • Invoegen van eigen materiaal
  • Eenvoudig digitaal toetsen

Bekijk De Geo

De Geo onderbouw 9e editie is een methode aardrijkskunde voor de onderbouw in het vmbo, havo en vwo. Met al bijna 50 jaar ervaring groeit De Geo continu mee met het onderwijs. Met De Geo boei én motiveer je jouw leerlingen.
Zie hier voor meer informatie.

De Geo is beschikbaar:

  • vanaf schooljaar 2018-2019
  • leerjaar 1 voor alle niveaus: vmbo-bk, vmbo-kgt, vmbo-t/havo, havo/vwo, vwo

Benieuwd naar De Geo?

De Geo proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Met Learnbeat kan ik heel gemakkelijk zelf mijn eigen lessen creëren, en deze direct digitaal inzetten in de klas. Dat ik dit nu kan combineren met mijn methode De Geo vind ik ideaal.”

– Niels Noort, FiorettiCollege in Lisse

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

*   Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met De Geo op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854