Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   De Geo

De Geo

Aardrijkskunde

Leerjaar 1 en 2

vmbo, havo en vwo

  • Adaptief werken op leerdoelen
  • Inzicht in studiegedrag, voortgang en resultaat
  • Arrangeren en klaarzetten van maatwerk leerroutes

We sturen je proefaccount direct naar je e-mail inbox.

Over de Geo Bekijk de Geo Bestellen

Over de Geo

Het beste van twee werelden: de Geo in Learnbeat

Learnbeat en ThiemeMeulenhoff bundelen de krachten. Door samen te werken bieden we scholen meer keuze, en veel mogelijkheid om invulling te geven aan gepersonaliseerd leren. In een klap is een bewezen lesmethode als De Geo te combineren met de vele mogelijkheden van Learnbeat. Tijdens een intensief pilottraject is het materiaal van De Geo in Learnbeat getest door meer dan 20 scholen. Het resultaat van deze pilot is de gezamenlijke beslissing om De Geo vanaf schooljaar 2018-2019 ook in Learnbeat aan te bieden.

“Met Learnbeat kan ik heel gemakkelijk zelf mijn eigen lessen creëren, en deze direct digitaal inzetten in de klas. Dat ik dit nu kan combineren met mijn methode De Geo vind ik ideaal.””
FiorettiCollege in Lisse
Niels Noort
FiorettiCollege in Lisse

Bekijk de Geo

De Geo onderbouw 9e editie is een methode aardrijkskunde voor de onderbouw in het vmbo, havo en vwo. Met al bijna 50 jaar ervaring groeit De Geo continu mee met het onderwijs. Met De Geo boei én motiveer je jouw leerlingen. Zie hier voor meer informatie.

 

De Geo is beschikbaar voor:

  • leerjaar 1 en 2
  • vmbo-bk, vmbo-kgt, vmbo-t/havo, havo/vwo, vwo

We sturen direct een proefaccount naar je e-mail inbox. 

Waaruit bestaat het lesmateriaal?

Iconen features_romein

Verdieping op taal en cultuur

In het onderdeel Verdieping wordt veel aandacht besteed aan kunst en cultuur en receptie van de Oudheid. Dit onderdeel bevat ook creatieve opdrachten, zoals zelf Latijn schrijven.

Iconen features_toetsen

Zelftoets en eindtoetsen

Bij elke les hoort een uitgebreide set toetsen over woordenschat en grammatica, en een proefvertaling. Leerlingen kunnen oefenen met de diverse zelftoetsen. Voor de docent zijn er per les toetsen over woorden en grammatica beschikbaar en een proefvertaling met begripsvragen.

Iconen features lagen

59 lessen voor de hele onderbouw

Disco bestaat totaal uit 59 lessen, met als rode draad (in het begin) het verhalengoed over Romeinse goden en halfgoden, ingebed in de ontstaansgeschiedenis van het Romeinse rijk. Vanaf les 32 volgen de lessen de lijn van de verdere geschiedenis van de Romeinse Republiek en het Keizerrijk. De lessen kennen een vaste opbouw, waarin grammatica, tekst en cultuur en woordenschat steeds in logische volgorde aan bod komen.

Iconen features_boeken

Ook boeken

Naast het aanbod in Learnbeat is er bij Disco een Tekstboek (met alle 59 teksten), een Leerboek (in twee delen) en een Oefenboek (in twee delen). Het digitale aanbod in Learnbeat kan zowel ter aanvulling als ter vervanging van de boeken dienen. Wil je werken met een combinatie van boeken en het digitale materiaal? Neem dan contact op met de uitgever van Disco, Primavera Educatief (www.primaveraeducatief.nl).

Meer weten over De Geo in Learnbeat?

Demonstratie op je school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de Geo in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Bestellen

Wil je bestellen? Mail ons op startenmet@learnbeat.nl of bel (020) 70 09 854. Ook kun je hier proefmateriaal aanvragen.

Foto's team sales

Tarieven

Tarieven 2019

Kosten zijn per leerling per jaar.

aardrijkskunde-methode-de-geo-learnbeat-tarieven-2019/20

* Prijzen zijn af-fabriek.

De Geo gratis en vrijblijvend proberen?

Interessante blogs