Learnbeat   »   Leeromgeving   »   Woorden en begrippen leren

Met 'Woordjes' in Learnbeat kunnen je leerlingen.

Zelfstandig woordjes en begrippen leren

Video afspelen

Zelfstandig woordjes en begrippen oefenen

Leerlingen oefenen zelfstandig en onbeperkt woordjes en begrippen in Learnbeat. Of het nu om vocabulaire gaat, landen en hoofdsteden of atomen en moleculen. Voor elke reeks die leerlingen moeten onthouden, kunnen zij zichzelf overhoren. 

Bekijk Woordjes in Learnbeat »

Learnbeat leest vocabulaire voor in de juiste uitspraak

Learnbeat herkent automatisch in welke taal woordjes geschreven staan. Met één klik op het luidsprekertje start Learnbeat met voorlezen in het Engels, Frans, Duits, Spaans en het Nederlands. Zo leren jouw leerlingen direct de correcte uitspraak van het vocabulaire.

Bekijk Woordjes in Learnbeat »

witte Engelstalige tekst tegen blauwe achtergrond. één woord in geel, ana de rechterkant een luidsprekericoontje en bovenaan een voortgangsbalk met wit en geel naast een play button

Zicht op elke leerling

Als docent zie je in één oogopslag welke leerling er geoefend heeft in Woordjes. Ook zie je op welk moeilijkheidsniveau de oefening is afgerond. Zo heb je als docent informatie bij de hand om feedback of hulp te geven vóór het toetsmoment.

Bekijk Woordjes in Learnbeat »

Drie moeilijkheidsniveau's

Zelfstandig woordjes en begrippen leren kan met flashcards, meerkeuzevragen en open vragen. Leerlingen kiezen zelf de manier waarop zij zichzelf willen overhoren en in welke volgorde. Het aantal sterren geeft het moeilijkheidsniveau aan. 

Bekijk Woordjes in Learnbeat »

Voeg zelf lijsten toe en deel met je klas

Als leerling en als docenten kun je eenvoudig zelf lijsten toevoegen om te leren. Deze lijsten deel je eenvoudig met je leerlingen of je klasgenoten.

Bekijk Woordjes in Learnbeat »

Ontdek de overhoringsfunctie in Learnbeat

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?