Docentennascholing 'Klassenmanagement': online of klassikaal

Mobieltjes in de klas, snel afgeleide leerlingen – een goed en stabiel klassenmanagement blijft een uitdaging voor elke docent.. Wil jij daar verandering in brengen? 

Start nu met de online nascholingscursus ‘Lessen in orde’

Vanaf dit schooljaar biedt Learnbeat online nascholing aan op het gebied van klassenmanagement. De e-learning is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Lessen in orde’ van Peter Teitler en helpt docenten in het voortgezet onderwijs om hun eigen lesgeven te versterken en het leren van hun leerlingen te verbeteren.

Nieuwe inzichten voor zowel beginnende als ervaren docenten

De module klassenmanagement biedt verhelderende inzichten voor zowel beginnende als meer ervaren docenten. De sprekende voorbeelden van Peter Teitler helpen je om rust en een optimaal leer- en leefklimaat in jouw klas te realiseren. Je krijgt actuele achtergrondkennis via video’s en opnames in de klas. Aan de hand van praktische tips pas je deze kennis toe in jouw situatie. 

De module is na inschrijving direct beschikbaar, zodat je meteen aan de slag kunt. Je kunt de module volgen in je eigen tempo. De online module ‘Klassenmanagement’ kost € 75,-. Na afronding ontvang je een certificaat van deelname.

Kom naar de workshop Lessen in orde op 19 februari 2020

In samenwerking met Eduseries is er ook een speciale workshop Lessen in Orde van Peter Teitler voor docenten in het voortgezet onderwijs. Deze vindt plaats op 19 februari in Utrecht. De bijeenkomst kost € 175,- en is inclusief de digitale module (minimale deelname: 20 personen).

Aanmelden voor 'Lessen in orde' workshop of online module

Vul hieronder je gegevens in en meld je direct aan.

Bekijk EduSerie 'Lessen in orde'

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?