Docentennascholing 'Klassenmanagement' online of klassikaal

Mobieltjes in de klas, snel afgeleide leerlingen – een goed en stabiel klassenmanagement blijft een uitdaging voor elke docent.. Wil jij daar verandering in brengen? 

Start nu met de online nascholingscursus 'Lessen in orde'

Vanaf dit schooljaar biedt Learnbeat online nascholing aan op het gebied van klassenmanagement. De e-learning is gebaseerd op het succesvolle boek ‘Lessen in orde’ van Peter Teitler en helpt docenten in het voortgezet onderwijs om hun eigen lesgeven te versterken en het leren van hun leerlingen te verbeteren.

Start nu met de online nascholingscursus 'Lessen in orde'

De module klassenmanagement biedt verhelderende inzichten voor zowel beginnende als meer ervaren docenten. De sprekende voorbeelden van Peter Teitler helpen je om rust en een optimaal leer- en leefklimaat in jouw klas te realiseren. Je krijgt actuele achtergrondkennis via video’s en opnames in de klas. Aan de hand van praktische tips pas je deze kennis toe in jouw situatie. 

De module is na inschrijving direct beschikbaar, zodat je meteen aan de slag kunt. Je kunt de module volgen in je eigen tempo. De online module ‘Klassenmanagement’ kost € 75,-. Na afronding ontvang je een certificaat van deelname.

Bekijk EduSerie 'Lessen in orde'

Aanmelden voor 'Lessen in orde' online module

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?