Werken met Learnbeat

Je school heeft besloten aan de slag te gaan met Learnbeat. Leuk, maar misschien is zo'n overgang ook spannend? Je vraagt je af wat dit voor jou en je collega's betekent en hoe je de invoering van Learnbeat in goede banen leidt. Wij helpen je hier graag mee op weg. Om Learnbeat op de juiste manier in te zetten in een implementatieplan ontwikkeld voor nieuwe scholen. Door vier fases te doorlopen wordt de school meegenomen op een kennismakingstocht door Learnbeat. Na 20 weken - van de start van het schooljaar tot aan de kerstvakantie - weet iedere betrokkene op jouw school moeiteloos zijn weg te vinden door het Learnbeat-landschap.

Wat is Learnbeat?

Learnbeat biedt alle lesmiddelen in één overzichtelijke leeromgeving. Presentaties, theorie, studieplanners, opgaven en toetsen. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf interactieve bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat. Het team achter Learnbeat bestaat uit 30 vaste medewerkers (opent in nieuw tabblad), verdeeld over vier afdelingen: content, marketing & sales, support en techniek.

Support

Support bieden vinden wij erg belangrijk bij Learnbeat. Wij proberen onze support te optimaliseren door snel antwoord te geven en duidelijke Frequently Asked Questions (FAQ) pagina’s en instructiefilmpjes te maken. Ons doel is om alle berichten binnen één dag te behandelen en om alle vragen die binnenkomen via de toeter binnen 4 uur te behandelen. Wij vergroten de flexibiliteit door op verschillende manieren en zo vaak mogelijk bereikbaar te zijn. Directe communicatie is elke werkdag van 09:00-17:30 telefonisch mogelijk en een e-mail, toeter-bericht of een bericht via sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn), is altijd mogelijk.

Training

Wij bieden graag support, maar docenten kunnen intern ook support leveren. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat een expert op school zorgt voor interne hulp en voor enthousiasme bij collega’s. Hierdoor proberen wij middels (regio)trainingen en bootcamps zo veel mogelijk experts op te leiden. Op onze ondersteuning-site (opent in nieuw tabblad) is uitgelegd welke verschillende soorten training wij aanbieden.

Blijf op de hoogte!

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
Ontvang elke maand de laatste nieuwtjes en tips op het gebied van digitaal lesgeven en leren. Schrijf je hier in:

Nieuwtjes en tips

Schrijf je hier in voor de product updates! 
Ontvang elke maand de laatste nieuwtjes en tips op het gebied van digitaal lesgeven en leren. Schrijf je hier in:

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?