Learnbeat Goed van Start-tournee

Begin je schooljaar 2019/2020 goed: leer Learnbeat beter kennen tijdens onze Goed Van Start tournee. De eerste week van september zijn we te gast in regio Zuid, de tweede week in regio Noord en de derde week van september in regio Midden. In het overzicht hiernaast kun je zien wanneer we waar op bezoek komen.

Een mooie kans om wegwijs te worden in Learnbeat en ervaringen uit te wisselen met collega’s die ook digitaal (willen gaan) werken.

Een interactieve training met ruimte voor vragen

  • Van 11:30-14:00u bieden we Support on School aan de docenten die lesgeven op de school waar we die dag te gast zijn. Zoek ons op in de lerarenkamer, we helpen je graag op weg!
  • Van 14:30 - 16:30 uur verzorgen we een gratis interactieve Goed van Starttraining waar niet alleen docenten van de school waar we te gast zijn, maar ook docenten uit de regio zich voor kunnen aanmelden. Kijk snel wanneer we bij jou in de buurt zijn en schuif aan bij deze gratis training! Zo begin je - ook in Learnbeat - goed voorbereid aan het nieuwe schooljaar!
  • Tijdens de training lopen we door de structuur van Learnbeat heen, vertellen we je hoe je zelf lesmateriaal kunt maken en arrangeren in onze digitale leeromgeving en laten we je zien hoe je de voortgang en resultaten van jouw leerlingen kunt volgen.

Kosten

De training die wij aanbieden tijdens de Goed van Start-tournee is kosteloos. Dat betekent dat je gratis aan kunt schuiven!

Voor wie?

De Goed van Start-tournee is bedoeld voor iedereen die met Learnbeat werkt of gaat werken. We bieden deze training aan om in korte tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken en zo een goede start met het nieuwe schooljaar te laten ervaren. 

Na afloop van de training ga je vol vertrouwen aan de slag met Learnbeat!

Meld je nu aan

Meld je via het inschrijfformulier aan, dan weten we met hoeveel deelnemers we aan de slag gaan!

Aanmelden Goed van Start-tournee

Praktische info

Regio zuid

Regio noord

Regio midden

Aanmelden Goed van Start-tournee