Online Learnbeat bootcamp

Ga jij aan de slag met Learnbeat, maar kan je nog wel wat training gebruiken? Dan helpen wij jou graag op weg! Enkele keren per jaar organiseren wij het Learnbeat Bootcamp: een serie workshops gericht op digitaal lesgeven, toetsen en zelf lesmateriaal maken.

Learnbeat organiseert regelmatig een bootcamp. Deze training is speciaal voor alle docenten die praktisch aan de (verdiepings)slag willen met digitaal lesgeven en toetsen in Learnbeat.

Tijdens de lockdown bieden wij het Learnbeat bootcamp online aan. In één donderdag leer je hoe je zelf aan de slag kunt met digitaal lesgeven, toetsen en zelf lesmateriaal maken. Er zijn aparte bootcamps voor beginners en docenten die al werken met Learnbeat. 

Anne en Marit van Learnbeat geven online training aan docenten

Het is voorlopig helaas nog niet mogelijk om fysiek bij elkaar te komen, maar gelukkig kun jij de workshops wel digitaal bijwonen. Op dit moment is er nog geen datum geprikt voor het eerstvolgende bootcamp. Wil je een bericht ontvangen zodra er een datum bekend is? Laat je naam en mailadres achter en we houden je op de hoogte.

In één dag zelf aan de slag met Learnbeat

Tijdens het online bootcamp volg je korte interactieve workshops waarin verschillende aspecten van digitaal lesgeven, digitaal toetsen (formatief en summatief) en gepersonaliseerd onderwijs aan bod komen. Ook staat het team van Learnbeat die dag voor je klaar als ‘helpdesk’ om je vragen te beantwoorden. Zo leer je niet alleen Learnbeat beter kennen, maar ook het team hierachter.

Een programma dat past bij jouw ervaring en wensen*

Voor beginners en voor docenten die al met Learnbeat werken zijn er aparte online bootcamps. Zo kunnen we tijdens de workshops ingaan op specifieke onderwerpen die passen bij jouw ervaring. 

Het programma ziet er als volgt uit

Voor wie?

Of je nu nog helemaal niet digitaal werkt of dat je Learnbeat al gebruikt: het online bootcamp is speciaal voor docenten die meer willen leren over de mogelijkheden van digitaal lesgeven, toetsen, eigen lesmateriaal maken en adaptieve leerroutes. Meld je aan voor het online bootcamp dat past bij jouw ervaring. 

Na afloop van het online bootcamp ga je vol vertrouwen aan de slag met Learnbeat voor jouw klassen.

Praktische info

Wanneer?

Buiten de twee dagen waarop de bootcamp plaatsvindt is er geen studiebelasting.

Het bootcamp is inclusief:

Wat kost het?

De kosten voor het online bootcamp zijn € 99,- per deelnemer. Hiervoor krijg je het bovengenoemde programma aan workshops én kun je na afloop vol vertrouwen lesgeven en toetsen afnemen met Learnbeat.

Overige informatie & vragen

Op de Learnbeat Bootcamp zijn voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden. Heb je hier vragen over? Of heb je andere vragen over het online bootcamp? We helpen je graag. Je kunt ons bereiken op [email protected] of tijdens kantooruren op 020-70 09 854.

De ervaringen en feedback van deelnemers zijn gelukkig altijd positief. Mocht je toch een klacht hebben, dan is het fijn als je die al tijdens de bootcamp kenbaar maakt, zodat we direct kunnen kijken hoe we deze kunnen verhelpen. Onze volledige klachtenprocedure vind je hier.

Houd mij op de hoogte

Ervaringen

“Voor het eerst in jaren heb ik een training gevolgd waar ik echt wat aan heb. Toen ik bij het bootcamp aankwam kon ik alleen inloggen, nu kan ik zelf materiaal maken – van gatenteksten tot vocabulaire toetsen. Voor mij als docent is dit een enorme verrijking.”​

logo-isendoorn-college
Yvette van der Moolen

Docent Engels op het Isendoorn College

videoplayer Marloes Korsten interview
Video afspelen
Marloes Korsten

Docent geschiedenis op het Thorbecke VO Rotterdam

‘Ik heb een workshop gevolgd over de presentatie- en toetsmodus in Learnbeat. Daar heb ik tips gekregen over hoe ik binnen 10 minuten een quiz kan maken om in de klas te gebruiken.’

Irene Schuring

Docent economie op het Niftarlake College

thumbnail video Learnbeat bootcamp samenvatting ervaringen
Video afspelen

Lees de ervaringen van docenten van vorige bootcamps

“Door de adaptiviteit in Learnbeat gaat differentiëren vanzelf”

Pascal Muller, docent economie

Lees meer >

“Ik heb weer zin gekregen om digitale lessen te maken”

Peter Oudesluijs, docent Frans

Lees meer >

‘Tijdens de training heb ik mijn eigen lesmodules kunnen maken.’

Irene Schuring, docent economie

Lees meer >

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?