Learnbeat bootcamp

Ben je nog niet bekend met Learnbeat en wil je de eerste stappen zetten met digitaal lesgeven en toetsen? Of werk je al met Learnbeat en heb je het gevoel dat je meer kan halen uit deze digitale leeromgeving? Learnbeat organiseert regelmatig een bootcamp. Deze tweedaagse training is speciaal voor alle docenten die praktisch aan de (verdiepings)slag willen met digitaal lesgeven en toetsen. Een unieke kans om wegwijs te worden met Learnbeat en te sparren of ervaringen uit te wisselen met collega’s die ook digitaal (willen gaan) werken.

Zelf aan de slag met digitaal lesgeven en toetsen

Tijdens de bootcamps bieden we korte workshops en breakout sessies aan, waarin verschillende aspecten van digitaal lesgeven, digitaal toetsen (formatief en summatief) en gepersonaliseerd onderwijs aan bod komen. Die sessies komen meerdere keren langs; je bepaalt zelf wat je wanneer wilt bijwonen. Ook staat het team van Learnbeat twee dagen lang voor je klaar als ‘helpdesk’. We helpen je direct verder met vragen of dingen waar je tegenaan loopt als je zelf in Learnbeat werkt. Zo leer je niet alleen Learnbeat beter kennen, maar ook het team hierachter.

Een programma dat past bij jouw wensen*

Al voor aanvang inventariseren we de behoeften en het kennisniveau van de deelnemers. We houden daar rekening mee in het programma. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

 • Learnbeat voor beginners
 • Zelf lesmateriaal maken of arrangeren
 • Een leerlijn ontwikkelen
 • Metadatering van lesmateriaal
 • Formatief en summatief toetsen in Learnbeat
 • Veilig toetsen afnemen en zelf toetsen samenstellen
 • Kenmerken van goede opgaven
 • Het portfolio
 • De studieplanner
 • Gepersonaliseerde leerroutes
 • Nakijken, feedback geven en aantekeningen maken
 • Staat jouw onderwerp of vraag hier niet tussen? Laat het ons weten en we houden er rekening mee in het programma

* Onder voorbehoud van corona- restricties

Voor wie?

Of je nu nog helemaal niet digitaal werkt of dat je Learnbeat al gebruikt: het bootcamp is speciaal voor docenten die meer willen leren over de mogelijkheden van digitaal lesgeven, toetsen, eigen lesmateriaal maken en adaptieve leerroutes. 

Na afloop van het bootcamp ga je vol vertrouwen aan de slag met Learnbeat voor jouw klassen.

Praktische info

Wanneer?

 • 29 en 30 oktober 2020
 • 12 en 13 november 2020

Buiten de twee dagen waarop de bootcamp plaatsvindt is er geen studiebelasting.

Waar?

Het hele programma speelt zich af in het mooie centrum van Leiden, op loopafstand van station Leiden centraal. De workshops vinden plaats in gebouw De Nieuwe Energie in het centrum van Leiden. De overnachting is ook in een hotel in het centrum.

Het bootcamp is inclusief:

 • Tweedaagse training
 • Lunches
 • Borrel en diner
 • Overnachting in een hotel
 • Certificaat van deelname

Wat kost het?

De totale kosten bedragen € 395,- per deelnemer. Hiervoor krijg je het programma dat hiernaast staat én kun je na afloop vol vertrouwen lesgeven en toetsen afnemen met Learnbeat.

Overige informatie

Op de Learnbeat Bootcamp zijn voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier te downloaden. Heb je hier vragen over? We helpen je graag. Je kunt ons bereiken op support@learnbeat.nl of tijdens kantooruren op 020-70 09 854.

De ervaringen en feedback van deelnemers zijn gelukkig altijd heel positief. Mocht je toch een klacht hebben, dan is het fijn als je die al tijdens de bootcamp kenbaar maakt, zodat we direct kunnen kijken hoe we deze kunnen verhelpen. Onze volledige klachtenprocedure vind je hier.

Heb je vragen over de Learnbeat Bootcamp? Stuur een e-mail aan support@learnbeat.nl of bel ons tijdens kantooruren op 020-70 09 854. Vragen per e-mail beantwoorden we uiterlijk binnen 5 werkdagen.

Meld je nu aan voor het bootcamp

Ervaringen

“Voor het eerst in jaren heb ik een training gevolgd waar ik echt wat aan heb. Toen ik bij het bootcamp aankwam kon ik alleen inloggen, nu kan ik zelf materiaal maken – van gatenteksten tot vocabulaire toetsen. Voor mij als docent is dit een enorme verrijking.”​

logo-isendoorn-college
Yvette van der Moolen

Docent Engels op het Isendoorn College

Marloes Korsten

Docent geschiedenis op het Thorbecke VO Rotterdam

‘Ik heb een workshop gevolgd over de presentatie- en toetsmodus in Learnbeat. Daar heb ik tips gekregen over hoe ik binnen 10 minuten een quiz kan maken om in de klas te gebruiken.’

Irene Schuring

Docent economie op het Niftarlake College

Lees de ervaringen van docenten van vorige bootcamps

“Door de adaptiviteit in Learnbeat gaat differentiëren vanzelf”

Pascal Muller, docent economie

Lees meer >

“Ik heb weer zin gekregen om digitale lessen te maken”

Peter Oudesluijs, docent Frans

Lees meer >

‘Tijdens de training heb ik mijn eigen lesmodules kunnen maken.’

Irene Schuring, docent economie

Lees meer >