Events
23/11 Learnbeat Bootcamp november
23 november 2017
Learnbeat bootcamp
Learnbeat organiseert op 23 en 24 november in Leiden een tweedaagse training. Deze Bootcamp is speciaal voor docenten die kennis, vaardigheden en concrete oefening willen m.b.t. digitale didactiek en gepersonaliseerd leren.

Tweedaagse training digitale didactiek en gepersonaliseerd onderwijs

Deze Bootcamp is speciaal voor docenten die vaardigheden en concrete oefening willen met het inzetten van digitale tools in de klas en gepersonaliseerd leren. Wanneer en waarvoor gebruik je digitale lesmiddelen? Wat kun je doen met dashboards en feedback? Op welke manieren kun je gepersonaliseerd onderwijs een plek geven in je lessen?

Programma
We beginnen met een introductie over digitale didactiek en de tools die er beschikbaar zijn. Vervolgens krijg je de tijd om met een les of lessenreeks aan de slag te gaan. Tussentijds bieden we korte breakoutsessies aan, waarin we verschillende aspecten van digitaal lesgeven en gepersonaliseerd onderwijs behandelen. Die sessies komen meerdere keren langs; je bepaalt zelf wat je op welk moment nodig hebt. Ook is er ruimte om met collega's van andere scholen ervaringen en tips uit te wisselen.

Logistiek en kosten
De training start op donderdag 23 november om 10.00 uur en eindigt op donderdag 23 november om 16.00 uur.
Het programma is inclusief:

  • tweedaagse training
  • lunches
  • borrel en diner
  • overnachting in een hotel
  • gebruik van Learnbeat tot het eind van het schooljaar met al je klassen
  • Certificaat van deelname

De totale kosten bedragen € 345 per deelnemer.
Deelname is op basis van beschikbaarheid. Je kunt een plek reserveren via het formulier hiernaast.

Like of volg ons op