Blog
Goud voor Tablets in de klas!
06 jan 2017
Goud voor Tablets in de klas!

“Had ik dat in tijdens mijn schooltijd maar gehad”, zegt tweemaal Olympisch kampioen windsurfen Dorian van Rijsselberghe. Dorian gaf tijdens een gastles op het Thorbecke college in Rotterdam het startschot voor Tablets in de klas. De topsportleerlingen van het Thorbecke college ontvingen een iPad met digitale lesmethodes. En mochten direct starten met een digitale quiz over de plastic soep in de oceanen, een van de onderwerpen die Dorian zeer aan het hart gaan.

Met Tablets in de klas lanceren Infotheek en Learnbeat een unieke educatieve oplossing voor het middelbaar onderwijs. Als Apple Solution Expert Onderwijs levert Infotheek de complete technische oplossing, waaronder de benodigde iPads, waar Learnbeat de digitale leeromgeving met lesmateriaal en de didactische training verzorgt.

Dankzij Tablets in de Klas is het mogelijk om voor € 125,- per leerling per jaar gebruik te maken van een iPad Air 2 met Learnbeat-licentie, inclusief training en begeleiding. Learnbeat is de meest gebruikte leeromgeving die docenten en leerlingen interactiviteit, dashboards en gepersonaliseerde leerroutes biedt. Al meer dan 150 scholen in het voortgezet onderwijs kozen voor Learnbeat als oplossing om digitaal te kunnen leren en lesgeven.

Wil je meer informatie, neem een kijkje op: tabletsindeklas.nl

Op de onderwijsbeurs (NOT) van 24 t/m 28 januari zullen Learnbeat en Infotheek aanwezig zijn om deze gezamenlijke propositie te presenteren en je te informeren over de speciale aanbieding Tablets in de klas.

Like of volg ons op