Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   KERN Wiskunde

KERN Wiskunde

Wiskunde

boom-kern-wiskunde-logo
Over KERN Wiskunde Bekijk KERN Wiskunde Meer weten

Over KERN Wiskunde in Learnbeat

KERN Wiskunde gaat terug naar de kern van het vak

In KERN Wiskunde staat de wiskunde centraal. De methode is leerdoelgestuurd en zeer gestructureerd. Er is voldoende ruimte om te oefenen en volop aandacht voor de schoonheid van het vak wiskunde. In de opdrachten trainen leerlingen hun wiskundige vaardigheden, leren ze wiskundig denken en passen ze de wiskunde toe binnen echte contexten. Het doel van KERN Wiskunde is om leerling en docent te motiveren met relevante en interessante leerstof.

Jouw ideale mix van boek en digitaal in Learnbeat

De methode KERN Wiskunde is naast het boek ook beschikbaar in de digitale leeromgeving Learnbeat. De samenwerking tussen Learnbeat en KERN Wiskunde, maakt het mogelijk om digitaal wiskundeles te geven op elk type device. Met de kwaliteit van KERN Wiskunde in combinatie met de mogelijkheden van Learnbeat zoals adaptiviteit, gepersonaliseerd leren en Learning Analytics dashboards daag je als docent je leerlingen uit om de lat hoger te leggen. De oefeningen bevatten diverse AlgebraKiT opdrachten met slimme feedback en herkenning van veelgemaakte fouten. Je krijgt per leerling heldere inzichten in de voortgang en mate van beheersing per leerdoel. Voor aankomend schooljaar 2020/2021 is jaar 1 havo/vwo en vwo+/gymnasium beschikbaar met een speciaal introductietarief voor de combinatie van boek en digitale licenties. Gedurende dit schooljaar kunt u vrijblijvend een pilot uitvoeren.

“Leerlingen vinden het fijn om dingen af te ronden en raken gemotiveerd doordat ze hun voortgang kunnen volgen. Daarnaast is Learnbeat heel geschikt om leerlingen stap voor stap mee te nemen door de stof."
Dianne van Asselt
Docent wiskunde

Bekijk KERN Wiskunde in Learnbeat

Wat biedt KERN Wiskunde in Learnbeat?

KERN Wiskunde is een compacte kernmethode. Alle theorie is compact en makkelijk terug te vinden. De lesstof voor een leerjaar is afgestemd op het aantal lesweken. Elk hoofdstuk kent een vaste structuur met een vast aantal paragrafen en gekoppelde leerdoelen. Dit kun je nog meer verwachten:

Wil je de methode en de mogelijkheden van Learnbeat eens rustig bekijken? Vraag dan een gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vast zit: