Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   KERN Wiskunde

KERN Wiskunde

Over KERN Wiskunde in Learnbeat

KERN Wiskunde gaat terug naar de kern van het vak

In KERN Wiskunde staat de wiskunde centraal. De methode is leerdoelgestuurd en zeer gestructureerd. Er is voldoende ruimte om te oefenen en volop aandacht voor de schoonheid van het vak wiskunde. In de opdrachten trainen leerlingen hun wiskundige vaardigheden, leren ze wiskundig denken en passen ze de wiskunde toe binnen echte contexten. Het doel van KERN Wiskunde is om leerling en docent te motiveren met relevante en interessante leerstof.

Jouw ideale mix van boek en digitaal in Learnbeat

De methode KERN Wiskunde is naast het boek ook beschikbaar in de digitale leeromgeving Learnbeat. De samenwerking tussen Learnbeat en KERN Wiskunde, maakt het mogelijk om digitaal wiskundeles te geven op elk type device. Met de kwaliteit van KERN Wiskunde in combinatie met de mogelijkheden van Learnbeat zoals adaptiviteit, gepersonaliseerd leren en Learning Analytics dashboards daag je als docent je leerlingen uit om de lat hoger te leggen. De oefeningen bevatten diverse AlgebraKiT opdrachten met slimme feedback en herkenning van veelgemaakte fouten. Je krijgt per leerling heldere inzichten in de voortgang en mate van beheersing per leerdoel. 

"Leerlingen vinden het fijn om dingen af te ronden en raken gemotiveerd doordat ze hun voortgang kunnen volgen. Daarnaast is Learnbeat heel geschikt om leerlingen stap voor stap mee te nemen door de stof."
Logo Driestar College
Dianne van Asselt
Docent wiskunde

Wat biedt KERN Wiskunde in Learnbeat?

KERN Wiskunde is een compacte kernmethode. Alle theorie is compact en makkelijk terug te vinden. De lesstof voor een leerjaar is afgestemd op het aantal lesweken. Elk hoofdstuk kent een vaste structuur met een vast aantal paragrafen en gekoppelde leerdoelen. Dit kun je nog meer verwachten:

Wil je de methode en de mogelijkheden van Learnbeat eens rustig bekijken? Vraag dan een gratis proefaccount aan, zonder dat je ergens aan vast zit:

Bekijk KERN Wiskunde

Beschikbaarheid

KERN Wiskunde is op dit moment beschikbaar voor:

KERN Wiskunde bestellen

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor KERN Wiskunde in Learnbeat.

Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652.

Tarieven KERN Wiskunde 22/23

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

KERN Wiskunde

€ 35,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten over KERN Wiskunde in Learnbeat?

Wil jij meer weten over deze methode? Of wil jij graag een demonstratie van de digitale mogelijkheden van Learnbeat? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen jou graag verder.

Je kunt ons bereiken via 0522-235250 of [email protected]

"Ik vind het vooral mooi dat ik in Learnbeat een heel goed overzicht heb op wat een leerling doet, wat zijn resultaten zijn en waar ie mee bezig is."
Wim Koster
Wim Koster
Roelof van Echten College

Ben je benieuwd wat Learnbeat nog meer te bieden heeft voor het vak wiskunde?

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?