Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Impact natuurkunde

Over Impact Bekijk Impact Impact proberen Tarieven Veelgestelde vragen

Impact is een lesmethode voor natuurkunde, scheikunde en NaSk. Impact is contextrijk en gebaseerd op de unieke, beproefde didactiek Ontdekken > Begrijpen > Beheersen. Je leerlingen krijgen met Impact écht grip op de abstracte stof. Dit zorgt voor vertrouwen bij de leerling, enthousiasme voor het vak en meer leerlingen die kiezen voor bètaprofielen in de bovenbouw!

Een fijne methode in een prettige digitale leeromgeving

ThiemeMeulenhoff en Learnbeat geloven in samenwerking ten behoeve van jou als docent. Zodat jij met je leerlingen de voordelen van de lesmethode Impact en de leeromgeving Learnbeat kunt ervaren.

Zie voor meer informatie: www.thiememeulenhoff.nl/impact

 • Met Impact in Learnbeat direct de meerwaarde van digitaal lesgeven realiseren
 • Je kiest zelf op welke manier je het gepersonaliseerde leren wilt inzetten
 • Laagdrempelig arrangeren en toevoegen van eigen materiaal

Bekijk Impact

Met Impact in Learnbeat breng je de voordelen van digitaal werken direct in praktijk: gepersonaliseerd leren, leerlingen volgen, digitaal toetsen en gemakkelijk eigen materiaal toevoegen in een handomdraai. 

Impact is beschikbaar voor:

 • Scheikunde havo, leerjaar 3
 • Natuurkunde havo en vwo, leerjaar 3
 • Physics havo/vwo, leerjaar 3
 • NaSk vmbo-t/havo, leerjaar 1-2
 • NaSk havo/vwo, leerjaar 1-2
 • Physics and Chemistry havo/vwo, leerjaar 1/2

Benieuwd naar Impact?

Impact proberen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

 Er zit heel veel oefenstof in Learnbeat. Als een leerling iets moeilijk vindt, kan hij extra oefenen in een persoonlijk leerroute. Het programma is heel adaptief.’

– Sanne Klaver, docent op het Pleysier College Westerbeek

Tarieven 2018/2019 

Kosten zijn per leerling per jaar.

 • Compleet digitaal €24,60
 • Digitaal met boek €30,00

*   Prijzen zijn af-fabriek.

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@learnbeat.nl of (020) 70 09 854.

Veelgestelde vragen

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Je kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun je precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kun je de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Je kunt digitaal werken met Picnic op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

We vertellen je graag meer over de methode. Via info@learnbeat.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met:
info@learnbeat.nl
(020) 70 09 854