Learnbeat    >   Lesmateriaal   >   Impact natuurkunde

Impact_Thiememeulenhoff_Logo

Vak: Natuurkunde


Niveau: vmbo, havo en vwo


Leerjaar: 1, 2 en 3

Natuurkunde voor de onderbouw

Impact is contextrijk en gebaseerd op de unieke, beproefde didactiek Ontdekken > Begrijpen > Beheersen. Je leerlingen krijgen met Impact écht grip op de abstracte stof. Dit zorgt voor vertrouwen bij de leerling, enthousiasme voor het vak en meer leerlingen die kiezen voor bètaprofielen in de bovenbouw!

Een fijne methode in een prettige digitale leeromgeving

ThiemeMeulenhoff en Learnbeat geloven in samenwerking ten behoeve van jou als docent. Zodat jij met je leerlingen de voordelen van de lesmethode Impact en de leeromgeving Learnbeat kunt ervaren.

Met Impact in Learnbeat direct de meerwaarde van digitaal lesgeven realiseren

Je kiest zelf op welke manier je het gepersonaliseerde leren wilt inzetten.

Laagdrempelig arrangeren en toevoegen van eigen materiaal

Doe mee aan een vrijblijvende pilot met een klas

De beste manier om te kijken of het bevalt is om het te proberen met een of meerdere klassen. Er is na de voorjaarsvakantie nog plek voor jou als docent om mee te doen met een pilot voor het niveau 1/2 hv. Die start met een training op je school zodat je goed aan de slag kan. Wij zorgen ook voor accounts voor je leerlingen.

Benieuwd naar Impact? Vraag een demo aan!

Proberen en bestellen

Demo op school

We komen graag volledig vrijblijvend bij je langs op school om je alles over de methode te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Meer weten?

We vertellen je graag meer over de methode. Via sales@dedact.nl kun je proefmateriaal aanvragen. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: info@dedact.nl of (020) 70 09 854.

Impact
 €23

*per leerling per jaar
** bestelling via de uitgever

Veelgestelde vragen

Wat is Impact?

‘Impact’ is de natuurkunde methode van ThiemeMeulenhoff voor de onderbouw van het havo/vwo. De methode is contextrijk en gebaseerd op de unieke, beproefde didactiek Ontdekken > Begrijpen > Beheersen.

Voor welke niveaus en leerjaren is de methode beschikbaar?

‘Impact’ is beschikbaar voor de onderbouw van het havo.

Welke onderwerpen worden er behandeld?

De hoofdstukindeling van Impact 1/2 HV is als volgt:
– licht en kleur
– elektriciteit
– warmte en temperatuur
– kracht en beweging
– geluid
– stoffen en deeltjes

Is Impact ook op papier beschikbaar?

Ja, u kunt ook werken met een boek, al dan niet in combinatie met de digitale leeromgeving. U kunt de combinatie maken die past bij uw voorkeur en de technische mogelijkheden bij u op school. Het boek is verkrijgbaar via ThiemeMeulenhoff. Voor meer informatie ga naar: www.thiememeulenhoff.nl.

Wat is Learnbeat?

Learnbeat is de digitale leeromgeving waarmee leerlingen op interactieve wijze aan theorie en opgaven kunnen werken. Docenten hebben altijd inzicht in de voortgang en resultaten en kunnen eenvoudig zelf bronnen en opgaven toevoegen. Ook biedt Learnbeat uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren, zodat scholen naar eigen wens vorm kunnen geven aan leren-op-maat.

Wat zijn de mogelijkheden van de digitale leeromgeving?

U kunt volledig digitaal werken met de methode. Leerlingen kunnen alle theorie terugvinden op de digitale leeromgeving en ze maken alle opgaven digitaal. Als docent kun u precies volgen wat de voortgang van de leerlingen is, beoordelen welke thema’s moeilijk worden gevonden en extra materiaal klaarzetten. Ook kunt u de opbouw van de methode aanpassen of eigen materiaal toevoegen. Tot slot bevat de leeromgeving uitgebreide mogelijkheden voor gepersonaliseerd leren.

Wat zijn de technische eisen van de digitale methode?

U kunt digitaal werken met Impact op pc’s, Macbooks, Chromebooks, iPads, Android-tablets en Windows-tablets. De enige voorwaarde is een moderne internetbrowser, zoals Chrome, Safari, Internet Explorer 10+ of Firefox, en een werkende internetverbinding.

Hoe kan ik bestellen of meer informatie ontvangen?

We vertellen u graag meer over de methode. Via info@dedact.nl kunt u proefmateriaal aanvragen. Ook komen we graag vrijblijvend bij u langs op school om u alles over de methode te vertellen en voor een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden. Voor vragen over het bestelproces kunt u contact opnemen met:
info@dedact.nl
(020) 70 09 854