Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Impact

Impact

NaSk | Natuurkunde | Scheikunde

Over Impact

Een fijne methode in een prettige digitale leeromgeving

Impact is een lesmethode voor natuurkunde, scheikunde en NaSk. Impact is contextrijk en gebaseerd op de unieke, beproefde didactiek Ontdekken > Begrijpen > Beheersen. Je leerlingen krijgen met Impact écht grip op de abstracte stof. Dit zorgt voor vertrouwen bij de leerling, enthousiasme voor het vak en meer leerlingen die kiezen voor bètaprofielen in de bovenbouw!

ThiemeMeulenhoff en Learnbeat geloven in samenwerking ten behoeve van jou als docent. Zodat jij met je leerlingen de voordelen van de lesmethode Impact en de leeromgeving Learnbeat kunt ervaren.

Zie voor meer informatie: www.thiememeulenhoff.nl/impact

“Learnbeat helpt mij om meer zicht te krijgen op de leerweg van leerlingen, doordat ik heel goed kan zien welke opgaven ze al gemaakt hebben. En ook hoe goed ze die gemaakt hebben.”
logo Canisius College
Esther Broen
Docent scheikunde

Bekijk Impact

Wat biedt Impact in Learnbeat?

Met Impact in Learnbeat breng je de voordelen van digitaal werken direct in praktijk: gepersonaliseerd leren, leerlingen volgen, digitaal toetsen en gemakkelijk eigen materiaal toevoegen in een handomdraai. 

Meer weten over Impact in Learnbeat?

Demonstratie op jouw school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Impact in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Anne, Jorn, Josien, Thomas, Elsbeth, Anton en Mandy van Learnbeat

Tarieven Impact 2021/2022

Kosten zijn per leerling per jaar.

Methode

Digitaal in Learnbeat

Digitaal in Learnbeat met lesboek

Impact

€ 24,60

€ 30,00

* Prijzen zijn af-fabriek.

Direct bestellen? Gebruik deze ISBN voor Impact in Learnbeat

Bekijk de unieke ISBN ofwel EAN voor Impact in Learnbeat. Wil je volgend schooljaar werken met deze methode in Learnbeat? Vul deze ISBN dan in op de boekenlijst of lever hem aan bij de leermiddelencoördinator op jouw school. Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. 

Interessante blogs

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?