Learnbeat   »   Lesmateriaal   »   Einstein

Einstein

NaSk 1 en NaSk 2

Over Einstein

De methode voor NaSk die enthousiasmeert en motiveert 

Einstein is de digitale methode NaSk voor het vmbo. Samen met je leerlingen ga je op ontdekkingstocht om de verschillende concepten te verkennen. Alle contexten komen uit de leefwereld van de leerlingen.

Door het aantrekkelijke beeldmateriaal, de heldere uitleg, veel praktijkvoorbeelden en video’s gaan leerlingen de stof steeds beter begrijpen en beheersen

Differentiatie en gepersonaliseerd NaSk leren

Wie meer wil, duikt de verdiepingsstof in met beroepsgerelateerde en maatschappelijke onderwerpen. Leerlingen verwerken de lesstof in de digitale leeromgeving Learnbeat. Daardoor heb je als docent altijd inzicht in de voortgang en scores van leerlingen. Ook kun je eenvoudig adaptieve leerroutes op maat inrichten, zodat elke leerling leert op zijn eigen niveau. 

Voeg je eigen les- en toetsmateriaal toe

In Learnbeat maak je eenvoudig eigen lesmateriaal of toetsvragen. Voeg ze toe en  je leerlingen krijgen alle stof in één overzichtelijke leeromgeving aangeboden, volgens een vaste structuur. Ook pas je eenvoudig de samenstelling van de methode aan; bijvoorbeeld als je een gedeelte wilt overslaan of de volgorde wilt omdraaien.

“Learnbeat helpt mij om meer zicht te krijgen op de leerweg van leerlingen, doordat ik heel goed kan zien welke opgaven ze al gemaakt hebben. En ook hoe goed ze die gemaakt hebben.”
logo Canisius College
Esther Broen
Docent scheikunde

Bekijk Einstein

Wat biedt deze methode voor NaSk in Learnbeat?

Deze methode in combinatie met de digitale leeromgeving van Learnbeat, houdt leerlingen gemotiveerd voor het vak NaSk. Profiteer van de volgende voordelen:

Meer weten over Einstein in Learnbeat?

Demonstratie op jouw school

We komen graag vrijblijvend bij je langs op school om je alles over Einstein in Learnbeat te vertellen. Ook geven we dan een uitgebreide demonstratie van de digitale mogelijkheden van de methode. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact op!

Direct bestellen

Voor vragen over het bestelproces kun je contact opnemen met: [email protected] of (085) 13 04 652. 

Anne, Jorn, Josien, Thomas, Elsbeth, Anton en Mandy van Learnbeat

Tarieven Einstein 2020/2021

Kosten zijn per leerling per jaar.

Licentie

Digitaal in Learnbeat

EAN code

Einstein – vmbo jaar 4 bk, gt – NaSk l

€ 25,00

9789464133301

Einstein – vmbo jaar 4 gt – NaSk ll

€ 25,00

9789464133318

Interessante blogs

Zo haal je in Learnbeat een per ongeluk verwijderde vraag zelf uit de prullenbak.

Elke maand de laatste nieuwtjes en tips over digitaal onderwijs in je mailbox?