Learnpieten verrassen leerlingen Wellant College Montfoort

In vier dagen tijd hebben zich maar liefst 3800 docenten en leerlingen zich aangemeld voor de Sinterklaas winactie in Learnbeat. Docent Maaike Vork van het Wellant College Montfoort was de gelukkige winnares en dus ook haar hele mentorklas.

Deze week gingen de Learnpieten langs bij Maaike Vork en haar mentorleerlingen. De leerlingen wisten van niks, dus was voor hen was het een grote verrassing! Bij binnenkomst van de school werden de Learnpieten met luid applaus onthaald door alle leerlingen van Wellant College Montfoort die net pauze hadden.

Bam, bam! Een paar minuten na de aanvang van de les bonsden de Learnpieten hard op de deur en gooiden met strooigoed door de klas. De Learnpieten kregen als cadeau het sinterklaaslied “Dag Sinterklaasje” van de leerlingen.

Natuurlijk hadden de Learnpieten niet alleen strooigoed en chocolade bij zich. Nee, zij hadden ook nog een groot cadeau voor de hele klas. Wat dat is? Bekijk de video hieronder en kom erachter wat Docent Maaike en haar mentorleerlingen nog meer kregen van de Learnpieten.

Met een tevreden gevoel konden de Learnpieten weer naar huis. Uitgezwaaid onder het nummer “Dag Sinterklaasje”, gezongen door de lieve mentorleerlingen van docent Maaike.