Wat kun je van Learnbeat verwachten komend schooljaar?

Het einde van schooljaar 2017/2018 nadert en de zomervakantie kan bijna beginnen. Wij kijken graag alvast vooruit naar het nieuwe schooljaar, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten. Learnbeat blijft zich ontwikkelen om aan alle wensen en behoeftes van docenten te voorzien. Wat heeft Learnbeat naast  lesmethodes, toetsmodus en adaptieve leerroute nog meer te bieden?


Een digitale portfolio-functie

Leerlingen zijn tijdens hun schoolperiode druk bezig met activiteiten voor loopbaanoriëntatie(LOB) of het Plusdocument. Learnbeat biedt leerlingen daarom de mogelijkheid om deze projecten digitaal te maken en bewaren. Leerlingen gaan zelf aan de slag met het portfolio. Jij kunt als docent het portfolio bekijken en feedback geven.

Studieplanner

Vanaf schooljaar 2018/2019 kun je gebruik maken van de Learnbeat studieplanner. Per week plan je als docent in wat er gedaan moet worden. Je kiest zelf wanneer je de studieplanner deelt met leerlingen en ziet direct hoe ver ze gevorderd zijn.

ThiemeMeulenhoff methodes in Learnbeat

Afgelopen jaar zijn Learnbeat en ThiemeMeulenhoff vol trots en enthousiasme een samenwerking aangegaan en waren enkele methodes al deels beschikbaar. Door deze samenwerking krijg je volop mogelijkheden om snel en praktisch invulling te geven aan gepersonaliseerd onderwijs. Ook zijn de lesmethodes van ThiemeMeulenhoff in Learnbeat te combineren met eigen materiaal van docenten en met materiaal van andere aanbieders, zoals VO-content. Komend schooljaar zijn Op Niveau, Feniks, New Interface en De Geo van leerjaar 1 op alle niveaus beschikbaar. Impact is zelfs beschikbaar voor de gehele onderbouw.

Ga je starten met Learnbeat?

Op support.learnbeat.nl vind je FAQ-artikelen die je de basis van Learnbeat vertellen. Denk bijvoorbeeld aan het aanmaken van klassen en het toevoegen van leerlingen. Voor verdere vragen kun je ons support team bereiken via support@learnbeat.nl of 020-70 09 854.