HERFST-UPDATE: studieplanner voor docent en leerling, de veilige toetsomgeving en meer nieuwe mogelijkheden in Learnbeat

De eerste vakantie van schooljaar 2018-2019 is alweer aangebroken: herfstvakantie. Wat is er in de zomervakantie tot aan de herfstvakantie allemaal gebeurt binnen Learnbeat? Hoe hard werken de leerlingen binnen de digitale leeromgeving? We nemen je graag mee door de afgelopen periode.

Wij zijn trots op alle Learnbeat-leerlingen

Learnbeat maakt een vliegende start. De eerste mijlpaal is bereikt: het beantwoorden van maar liefst 1 miljoen vragen in één dag. Bedankt aan alle hardwerkende leerlingen!

De Learnbeat bootcamp is druk bezocht

Op 26 en 27 september vond de eerste bootcamp van dit jaar plaats. En met groot succes! Maarliefst 35 docenten zijn deze twee dagen keihard aan de slag gegaan met digitaal toetsen en gepersonaliseerd leren inzetten in de klas. Op 30 en 31 oktober staat de tweede bootcamp voor de deur en er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar. Wil jij ook kennismaken met alle mogelijkheden van Learnbeat, denk aan het portfolio, de studieplanner en veilig toetsen, en leren hoe je gepersonaliseerd leren in de klas inzet? Ook voor de bootcamp in november is er nog plek ! Wat je dan te wachten staat? Twee dagen vol workshops, ervaringen uitwisselen met collega’s en gratis gebruik van Learnbeat met je klassen tot het einde van het schooljaar!

Meld je nu aan!

Altijd veilig toetsen met de Safe Exam Browser

Veilig toetsen afnemen kon al in Learnbeat met behulp van de toetsmodus. Met behulp van meldingen, kun je als docent goed in de gaten houden wanneer een leerling iets doet wat niet mag. De praktijk leert dat leerlingen slim zijn en dit soort melding toch weten te omzeilen. Daarom ondersteunt Learnbeat sinds afgelopen maand het gebruik van de Safe Exam Browser. Een browser die leerlingen volledig isoleert tijdens het maken van de toets waardoor de leerling niets meer kan omzeilen. Lees in de blog de ervaring van docent Wim van der Kamp over het toetsen met de Safe Exam Browser in Learnbeat.

 

Een studieplanner voor docenten en leerlingen

Afgelopen zomer hebben wij de studieplanner in Learnbeat ontwikkeld. Een studieplanner die leerlingen feedback geeft, waar je als docent direct lesmateriaal aan de juiste lessen kunt koppelen en kunt delen met collega’s. Een functie waar dus zowel docenten als leerlingen baat bij hebben. De studieplanner valt goed in de smaak. In twee maanden tijd starten 1000 leerlingen hun schooldag met de studieplanner.